Horoscop Balanta (11-17 februarie 2013)

Eşti tentat să forţezi o evoluţie pe plan profesional, chiar dacă nu este momentul potrivit săptămâna aceasta. Cu banii stai destul de bine, doar că poţi fi tentat să îţi cumperi o serie de lucruri destul de scumpe, desigur neavând alte cheltuieli urgente. În dragoste se anunţă o perioadă plină de tandreţe şi vorbe dulci, doar că tu vrei mai multe fapte din partea celui iubit şi mai puţine dulcegării. Nu i-o spune pe un ton prea tăios pentru că s-ar putea să îi răneşti sentimentele. Sâmbătă pui la punct detaliile unei călătorii unde se va decide un eveniment important din viaţa ta. Poate fi vorba despre o vizită la părinţii partenerului sau chiar despre o reuniune de familie unde se discută despre  căsătorie.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 21.04.2019

Daca participi la o intrunire in seara asta, fa ceva frivol pentru restul zilei. In caz contrar, pana diseara, vei suferi deja de supraincarcare intelectuala si vei absorbi foarte putin din ceea ce vei auzi. Pastreaza-ti dorinta pentru cunostinte pana cand ajungi acolo. Astfel vei invata rapid si vei pastra multe informatii.

Horoscop de ieri

Iesi in seara asta cu prieteni care iti promit anumite informatii? S-ar putea sa fii tentat sa manaci si sa bei prea mult si sa cheltuiesti la fel de mult. De obicei ai un stomac destul de puternic, dar astazi nu este ziua potrivita in care sa te dai in spectacol. Iesi putin, dar apoi invita-ti prietenii in casa pentru o cafea. In acest fel, vei avea parte de starea pe care ti-o doreai cand te vei trezi maine!

Balanta (11-17 februarie 2013)

balanta-11-17-februarie-2013

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului