Horoscop Balanta (11 – 17 martie 2013)

Unele lucruri care ţi se întâmplă în această săptămână îţi dau serios de gândit. Nu eşti tu o fire foarte optimistă sau deschisă schimbărilor, dar joi vei realiza că sunt de bun augur. Chiar dacă nu te-ai fi aşteptat la o săptămână atât de plină de evenimente frumoase, vei fi de-a dreptul surprins de ceva gesturi din partea celor din jur.
Weekend-ul este o perioadă mai mult decât benefică pentru tine, căci vei pune la punct detaliile unui moment important din viaţa ta şi un bun prilej să îi vezi pe cei dragi. Ai foarte multe lucruri de recuperat pentru că a trecut ceva timp de când nu ai mai stat cu familia în jurul mesei la depănat amintiri. Mare grijă la posibile viroze sau alergii de primăvară.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

horoscop Pesti 20.04.2019

Intuitia ta te poate ghida intr-o directie ce pare contrara cu ceea ce iti spune logica si practicitatea. Asta te-ar putea pune intr-o dilema. Ar trebui sa incerci sa fii practic sau sa-ti urmezi inima? Nu lua decizia astazi. Adreseaza-te prietenilor pentru sfaturi, daca doresti, dar asteapta cateva zile inainte de a face orice alegere irevocabila. Incertitudinea ar trebui sa se limpezeasca inainte de a lua anumite decizii.

Horoscop de ieri

Unele informatii despre un eveniment major ar putea sa te deranjeze si sa te deruteze. Ar putea exista rapoarte contradictorii, iar comentatorii ar putea confunda problema chiar mai mult. Esti preocupat in primul rand de modul in care te va afecta acest lucru. Raspunsul este probabil foarte simplu. Adevarul va iesi la iveala in cateva zile. Ai rabdare!

Balanta (11 – 17 martie 2013)

balanta-11-17-martie-2013

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului