Horoscop Balanta (24 februarie – 2 martie 2013)

Spre deosebire de săptămâna trecută când cu greu reuşeai să te abţii şi să îţi ţii nervii sub control, săptămâna aceasta eşti plin de diplomaţie şi calmitate. Reuşeşti cu ajutorul abilităţilor tale de comunicare să dezamorsezi o adevărată bombă în familie care stă pe cale să explodeze. Eşti uimit de lucrurile pe care le auzi în casă, dar nu vrei să inflamezi şi mai mult spiritele.
Pe plan amoros situaţia nu se clarifică pentru că partenerul nu ştie exact ce vrea de la relaţie. Marţi şi miercuri îţi declara dragostea în timp ce vineri cu greu dacă îţi dă semne de viaţă. Deocamdată nu ştii cum să faci faţă situaţiei. Cel mai indicat este să aştepţi încă vreo două săptămâni când situaţia se remediază de la sine.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 27.03.2019

O problema legata de bani ar putea fi in mintea ta astazi. Acest lucru nu inseamna neaparat ca finantele tale sunt in haos. Exista sanse sa te confrunti cu optiuni necunoscute in ceea ce priveste viitorul tau financiar, astfel incat sa nu fii in situatia potrivita de a lua o anumita decizie. Nu simti ca trebuie sa o faci astazi. Ar fi mai bine sa asteapti cateva zile pana cand esti putin mai concentrat sa te poti gandi la toate optiunile.

Horoscop de ieri

Astazi te-ai putea confrunta cu o alegere. S-ar putea sa te gandesti in ceea ce priveste relocarea pentru a avansa in cariera ta, dar ai putea fi confuz cu privire la optiunile tale. S-ar putea sa te lupti cu mai multe optiuni. Vizitele din partea membrilor familiei nu te vor ajuta probabil in acest moment. Asteapta cateva zile si apoi gandeste-te serios la ceea ce vrei sa faci.

Balanta (24 februarie – 2 martie 2013)

balanta-24-februarie-2-martie-2013

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului