Horoscop Balanta (31 martie – 6 aprilie 2013)

Ai foarte multe responsabilităţi şi prea puţin timp pentru tine sau cel puţin asta vei simţi în această săptămână. Te împarţi între muncă şi familie şi simţi că cei din jur nu prea te apreciază la justa ta valoare. Cu alte cuvinte, până aproape de weekend trăieşti cu impresia că eşti o victimă a destinului şi tot greul casei este pe umerii tăi. Dispoziţia ta deloc veselă te va face să spui cuvinte care dor şi mai ales unor oameni pe care îi iubeşti.
Dincolo de tensiune, în weekend primeşti în sfârşit vestea pe care o aşteptai de multă vreme. Răspunsul te mulţumeşte şi aduce zâmbetul înapoi pe buze, deoarece în sfârşit vei simţi că soarele răsare şi pe strada ta.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 24.02.2019

Un proiect creativ complex ar putea necesita o cercetare in profunzime astazi, si ai putea petrece o mare parte a zilei online sau in biblioteca. Acesta este probabil un subiect pe care il iubesti, astfel incat nu te deranjeaza timpul pierdut. Inspiratia care iti va veni in cale ar putea dura o perioada. S-ar putea sa poti trata acest proiect ca o intreprindere de afaceri si sa ii oferi mai multa substanta.

Horoscop de ieri

Un cerc de meditatie sau alta activitate de grup dedicata activitatilor spirituale ar putea fi astazi pe primul loc in agenda ta. Este important sa participi, deoarece ai nevoie de putina pace si liniste, precum si de sprijinul celorlalti din grup. Afectiunea pe care o simtiti unii pentru ceilalti va vor ajuta sa va destindeti in aceasta seara.

Balanta (31 martie – 6 aprilie 2013)

balanta-31-martie-6-aprilie-2013

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului