Horoscop Balanta (31 martie – 6 aprilie 2013)

Ai foarte multe responsabilităţi şi prea puţin timp pentru tine sau cel puţin asta vei simţi în această săptămână. Te împarţi între muncă şi familie şi simţi că cei din jur nu prea te apreciază la justa ta valoare. Cu alte cuvinte, până aproape de weekend trăieşti cu impresia că eşti o victimă a destinului şi tot greul casei este pe umerii tăi. Dispoziţia ta deloc veselă te va face să spui cuvinte care dor şi mai ales unor oameni pe care îi iubeşti.
Dincolo de tensiune, în weekend primeşti în sfârşit vestea pe care o aşteptai de multă vreme. Răspunsul te mulţumeşte şi aduce zâmbetul înapoi pe buze, deoarece în sfârşit vei simţi că soarele răsare şi pe strada ta.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 26.06.2019

Ai face bine sa te alaturi intensitatii zilei. Ai abilitatea de a dezlega orice ghicitoare si de a gasi cauza care sta la baza oricarui litigiu. Exista un mare potential pentru tine de a urma cateva proiecte majore de astazi. Lucreaza pentru a face presiuni cu ideile tale. Nu te intoarce. Sensibilitatea ta este cea mai mare valoare a ta. Simte-te liber sa iti exprimi emotiile.

Horoscop de ieri

Exista o forta puternica care te face sa te opui astazi rutinei zilnice. Atitudinea neclintita te poate retine de la lucrurile pe care incerci sa le indeplinesti. Acorda-ti timpul necesar pentru a vedea cealalta parte a situatiei. Poti obtine o perspectiva a situatiei si ajungi la un punct de echilibru sanatos, gratie evenimentelor de astazi.

Balanta (31 martie – 6 aprilie 2013)

balanta-31-martie-6-aprilie-2013

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului