Horoscop Balanta (4 – 10 februarie 2013)

Săptămâna ce vine ai tendinţa să devii destul de zgârcit, mai ales dacă trebuie să plăteşti nişte datorii destul de stringente. Primeşti multe aprecieri din partea unor oamenii importanţi, iar dacă eşti elev se anunţă nişte note bune şi multe laude din partea profesorilor. Preferi să nu răspunzi la nicio provocare din partea unui membru al familiei pentru că nu ai forţa necesară să te implici în dispute, aşa că îţi păstrezi energia pentru lucruri mai importante decât vorbitul în contradictoriu. Vineri, evită oamenii pesimişti pentru că te pot influenţa cu gândirea lor negativă, mai ales că starea ta psihică nu este chiar bună. Nu este cazul să te retragi în carapacea ta şi să rumegi evenimentele ce te nemulţumesc, când le poţi discuta cu un prieten bun.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 22.04.2019

Din cauza starii tale de irascibilitate din aceasta zi, risti sa faci unele alegeri destul de gresite. Ar fi bine sa analizezi situatia de deoua ori inainte de a face anumite afirmatii. Daca nu iti controlezi comportamentul fata de ceilalti risti sa ramai fara cei mai buni prieteni. Gandeste-te bine la ceea ce vrei sa faci in viitor cu viata ta!

Horoscop de ieri

Sunt sanse ca in aceasta zi sa primesti o suma importanta de bani ce te va ajuta sa iti pui in aplicare anumite planuri pe care le tot amanai. Ar fi bine sa fii chibzuit, astfel incat sa nu cheltui tot in prima zi. Spre seara, un prieten apropiat te va invita la o mica petrecere unde vei reusi sa cunosti persoane noi. Relaxeaza-te!

Balanta (4 – 10 februarie 2013)

balanta-4-10-februarie-2013

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului