Horoscop Balanta (4 -10 martie 2013)

Vrei să te simţi împlinit după multă vreme în care ai avut dispute cu tine însuţi. Nemulţumirile şi toate lucrurile pe care ţi le-ai reproşat de-a lungul timpul te-au afectat mai mult decât ai fi crezut. Ai realizat că săptămânile trecute ţi-ai sabotat singur activitatea de parcă nu erai conştient de toate lucrurile importante pe care le aveai de făcut.
Cu greu ai încredere în persoana iubită pentru de-a lungul timpului a promis multe lucruri de care nu s-a ţinut de cuvânt. Oricine merită a doua şansă aşa că nu te lăsa influenţat de starea de moment şi ia în considerare să o ierţi. Încă de azi te vei strădui să găseşti o dietă potrivită pentru tine deoarece ai de gând să pierzi din kilogramele în plus acumulate.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 27.03.2019

O problema legata de bani ar putea fi in mintea ta astazi. Acest lucru nu inseamna neaparat ca finantele tale sunt in haos. Exista sanse sa te confrunti cu optiuni necunoscute in ceea ce priveste viitorul tau financiar, astfel incat sa nu fii in situatia potrivita de a lua o anumita decizie. Nu simti ca trebuie sa o faci astazi. Ar fi mai bine sa asteapti cateva zile pana cand esti putin mai concentrat sa te poti gandi la toate optiunile.

Horoscop de ieri

Astazi te-ai putea confrunta cu o alegere. S-ar putea sa te gandesti in ceea ce priveste relocarea pentru a avansa in cariera ta, dar ai putea fi confuz cu privire la optiunile tale. S-ar putea sa te lupti cu mai multe optiuni. Vizitele din partea membrilor familiei nu te vor ajuta probabil in acest moment. Asteapta cateva zile si apoi gandeste-te serios la ceea ce vrei sa faci.

Balanta (4 -10 martie 2013)

balanta-4-10-martie-2013

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului