Horoscop Horoscop Balanta 01.08.2017

Datorita participarii tale la anumite evenimente sociale din ultimul timp ai reusit sa cunosti oameni cu diferite pozitii in sistemul medical. Acesti medici, asistenti medicali si tehniceni ar putea sa iti fie de folos mai tarziu. Ar fi bine sa te asiguri ca iti vei nota datele lor de contact pentru a le avea la indemana pe viitor. Exista posibilitatea ca in decursul acestei zile sa primesti unele vesti bune in ceea ce priveste finantele.

Horoscop săptămânal Balanță 25 martie – 31 martie 2019

              Principala ta preocupare de zilele viitoare va avea legătură cu … ce altceva decât planul sentimental? Interesant și palpitant în același timp pentru tine, dar și pentru partener. Cu ceva mai multă atenție, vei reiși să descoperi unele aspecte pe care nu le-ai știut niciodată și, să reacționezi în consecință. Oricare ar fi realitățile pe care le înfrunți, nu trebuie să debordeze în neînțelegeri sau conflicte. Ai destule resurse să o faci elegant și cu tact. Compromisul e o parte a negocierii, de care nu trebuie să te ferești, atât timp cât nu aduce atingere personalității și statutului tău.

Deși multe sentimente din interior te vor încerca, dându-ți tot felul de argumente să reacționezi, nu e bine să erupi ca un vulcan sau să faci valuri ca oceanul în furtună, rămâi calm și stăpân pe tine, în felul acesta vei fi stăpân și pe situație, în ansamblul ei.

După ce aceste fenomene de cod vor trece, te vei simți foarte atras să dezvolți unele proiecte pe care le ținei în sertar de un timp. E bine să ai încredere în ceea ce faci, dar să nu întreprinzi nimic dacă nu ai calculat de dou ori.

Horoscop Balanta luna martie

              Nativilor acestei zodii li se vor dechide noi orizonturi la locul de muncă, cu perspective aproape nelimitate, dar nu e cazul să vă grăbiți. Ceea ce astazi pare a fi o decizie nemaipomenit de bună, se poate dovedi păguboasă și frustrantă pe viitor. Nu tot ce zboară se mănâncă – așa trebuie să gândești când vei observa cum se deschid oportunitățile în viața ta. Mai ai răbdare și mai fă o analiză, timpul nu e pierdut, ci se va demonstra ce îți este cu adevărat de folos.

Ești cel mai cald și mai pasional membru al relației în care te afli și asta te ajută foarte mult în stabilirea unor principia sănătoase și de durată cu cel de lângă tine. Pentru cel care nu este încă într-o relație, până la finalul lunii – va fi. E clar că afectiv totul merge strună, poate pentru prima data se cuvine a spune că va merge perfect. Ai însă atenție sporită să nu exagerezi cu senzualitatea, fii doar tu natural descătușat de presiunea cotidianului și cu atitudinea fericirii în fiecare gest.

Dacă încă nu ai descoperit un traament efficient și complet pentru afecțiunea ta, luna martie ăți aduce acestă șansă. E timpul să uiti de viermele acela mintal care te roade neîntrerupt – cum să scapi de afecșiunea ta. Dacă ai în plan să investighezi anumite simptome, amân-o până spre fialul lunii, pentru ca să ai parte de un rezultat real.

În prima parte a lunii nu sunt recomandate investițiile și nici cheltuielile prea mari, mai bine mai aștepti până spre final de luna, sau chiar luna viitoare pentru astfel de acțiuni. Poți să începi să economisești din ce în ce mai mult, chiar dacă nu o avere, măcar faci o rezervă.

Horoscop de ieri

Poate ca oamenii sunt putin deranjati de unele dintre actiunile sau cuvintele tale recente. Remarcile facute de tine cu cateva saptamani in urma te vor ajuta. Ceea ce ai putea considera un sfat prietenos, cu inima usoara, poate face un pic de daune emotiilor sensibile ale cuiva, mai ales astazi. Gandeste-te inainte de a vorbi. Unele persoane ar putea sa nu aiba o piele atat de dura.

Horoscop Balanta 01.08.2017

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului