Horoscop Horoscop Balanta 01.08.2017

Datorita participarii tale la anumite evenimente sociale din ultimul timp ai reusit sa cunosti oameni cu diferite pozitii in sistemul medical. Acesti medici, asistenti medicali si tehniceni ar putea sa iti fie de folos mai tarziu. Ar fi bine sa te asiguri ca iti vei nota datele lor de contact pentru a le avea la indemana pe viitor. Exista posibilitatea ca in decursul acestei zile sa primesti unele vesti bune in ceea ce priveste finantele.

Horoscop saptamanal Balanta 14 – 20 septembrie 2020

In timp ce entuziastul dumneavoastra este mare, rezistenta se dovedeste a fi un pic mai mica. Aveti grija pentru ca tendinta de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui sa va permiteti mai mult timp alocat odihnei si relaxarii. Bucurati-va mai mult de natura reinviata si de prieteni.

Horoscop Balanta luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Vizita unei vechi cunostinte te va bucura foarte mult. Vei dori sa iesiti la o cafea sau sa luati masa in oras unde veti depana amintiri din trecut. Exista posibilitatea sa puneti la punct o noua afacere unde sa fiti amandoi parteneri. Incearca sa analizezi cu atentie propunerea pentru a nu fi inselat.

Horoscop Balanta 01.08.2017

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului