Horoscop Horoscop Balanta 02.08.2020

Ceva sau cineva te-ar putea confrunta astazi. Incearca sa nu iti asumi lucruri despre o anumita situatie inainte de a cunoaste toate faptele. Daca o bucata din puzzle este inca in discutie, incearca sa confrunti imediat problema. Sensibilitatea ta este pretioasa, indiferent daca iti dai seama sau nu. Lucrurile mici pot fi nule fata de psihicul tau pana cand sunt abordate corect.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 14 – 20 septembrie 2020

In timp ce entuziastul dumneavoastra este mare, rezistenta se dovedeste a fi un pic mai mica. Aveti grija pentru ca tendinta de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui sa va permiteti mai mult timp alocat odihnei si relaxarii. Bucurati-va mai mult de natura reinviata si de prieteni.

Horoscop Balanta luna septembrie 2020

Luna nouă în zodia ta, creeaza spațiu pentru a te reconecta cu tine în meditație liniștită. Planificați o zi întreagă în jurul îngrijirii de sine dacă puteți! Petreceți timp în natură, gătiți o masă delicioasă și petreceți timp cu oamenii preferați. Nevoile tale se vor schimba constant, dar este un moment minunat pentru a reflecta asupra a ceea ce aveți nevoie, astfel încât să puteți cere acest lucru clar. De asemenea, vei fi inspirat să te gândești la viitor și te găsești dornic să te conectezi cu oameni care îți împărtășesc sperantele, politica, hobby-urile, și idealurile. Aceasta este o lună puternică pentru a da drumul trecutului și a procesa emoțiile despre copilăria ta, problemele cu familia ta și lecțiile pe care le înveți despre siguranță și granițe.
Acesta este un moment minunat pentru a vă curăța energic casa și este, de asemenea, un moment excelent pentru a vă curăța literalmente spațiul!

Horoscop de ieri

Comunicarea va fi probabil calda, informativa si insotitoare astazi, si probabil ca vei avansa mai aproape de cei din jur datorita acesteia. Inspiratia si imaginatia ta curg liber si probabil ca doresti sa iti canalizezi o mare parte din energie in proiecte creative. Poate doresti sa suni un prieten care iti impartaseste interesele artistice.

Horoscop Balanta 02.08.2020

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului