Horoscop Horoscop Balanta 02.09.2020

Esti o persoana care ar face orice pentru cei dragi, chiar daca asta ar insemna sa uiti de dorintele tale, doar doresti sa vezi putina consideratie din partea lor. Se pare ca in ultima vreme nu prea ai mai avut timp sa stai de vorba cu cei dragi si nici ei nu prea ti-au mai cautat compania. Ar fi indicat sa incerci sa pregatesti o cina in familie si vei vedea ca este un bun prilej sa reincalzesti relatiile.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 14 – 20 septembrie 2020

In timp ce entuziastul dumneavoastra este mare, rezistenta se dovedeste a fi un pic mai mica. Aveti grija pentru ca tendinta de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui sa va permiteti mai mult timp alocat odihnei si relaxarii. Bucurati-va mai mult de natura reinviata si de prieteni.

Horoscop Balanta luna septembrie 2020

Luna nouă în zodia ta, creeaza spațiu pentru a te reconecta cu tine în meditație liniștită. Planificați o zi întreagă în jurul îngrijirii de sine dacă puteți! Petreceți timp în natură, gătiți o masă delicioasă și petreceți timp cu oamenii preferați. Nevoile tale se vor schimba constant, dar este un moment minunat pentru a reflecta asupra a ceea ce aveți nevoie, astfel încât să puteți cere acest lucru clar. De asemenea, vei fi inspirat să te gândești la viitor și te găsești dornic să te conectezi cu oameni care îți împărtășesc sperantele, politica, hobby-urile, și idealurile. Aceasta este o lună puternică pentru a da drumul trecutului și a procesa emoțiile despre copilăria ta, problemele cu familia ta și lecțiile pe care le înveți despre siguranță și granițe.
Acesta este un moment minunat pentru a vă curăța energic casa și este, de asemenea, un moment excelent pentru a vă curăța literalmente spațiul!

Horoscop de ieri

Fii pe picioarele tale astazi si asteapta-te la ceva neasteptat. Este posibil ca oamenii sa actioneze in moduri nebunesti, ciudate, asa ca mergi cu fluxul. Ca de obicei, ai o capacitate extraordinara de a te lupta si totusi, reusesti sa iesi nevatamat. Doar ai grija ca altcineva sa nu prinda fraiele. Ramai relaxat, mentinand in acelasi timp controlul asupra actiunilor tale.

Horoscop Balanta 02.09.2020

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului