Horoscop Horoscop Balanta 05.11.2019

Astazi s-ar putea sa fii catapultat in ochii publicului intr-un fel – si nu vei fi foarte confortabil acolo! Daca conduci un grup de discutii, ar putea fi o idee buna sa cauti sprijinul cuiva care are un dar mai puternic al vorbirii decat tine. Aceasta persoana ar putea fi un prieten apropiat sau un partener de dragoste. Nu-ti fa griji. Cu ajutor, vei fi bine!

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 11 – 17 noiembrie 2019

Saptamana aceasta te vei folosi de intelepciunea ta, ceea ce va duce la cresterea profesionala. Cei care doresc sa-si schimbe locul de munca, acum au toate sansele iar cei cei care au deja un job stabil pot fi promovati. Destin este alaturi de tine si in privinta castigurilor financiare. Daca esti singur iti vei gasi sufletul pereche, iar daca formezi deja un cuplu vei primi vesti bune legate de copii.

Horoscop Balanta luna noiembrie 2019

In aceasta luna vei investi timp intr-o schimbare legata de casa sau de proprietatea pe care o ai. Vei avea planuri de imbunatatire, reparatie si alte activitati legate de casa.
La locul de munca este posibil sa primesti responsabilitati noi sau sa fii promovat.
Vei cunoaste oameni noi, care vor avea o prezenta mai lunga in viata ta.
Daca esti singur, vei incepe o noua relatie romantica sau vei avea parte de o aventura de dragoste. Daca esti intr-o relatie, conversatiile cu partenerul vor aduce mai multa stabilitate si vor rezolva eventualele tensiuni.

Horoscop de ieri

Astazi ar trebui sa te simti mai ales idealist si inclinat spiritual. Proiectezi o aura de alta lume care atrage mai multa atentie, cum ar fi priviri admirabile. Problemele iubirii ar trebui sa mearga bine acum, intrucat o atmosfera de basm iti patrunde in viata. Bucurate de asta cat mai poti. Vei reveni la realitate peste cateva zile!

Horoscop Balanta 05.11.2019

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului