Horoscop Horoscop Balanta 06.12.2018

Ar trebui sa afli ca partea ta aventuroasa are sprijinul emotiilor tale. Aceste doua parti ale spiritului tau lucreaza in armonie pentru a te ajuta sa te intinzi dincolo de limitele tale. Du-te spre noi taramuri si pune intrebari atunci cand nu intelegi ceva. Numai asa vei invata si te vei dezvolta mental si emotional. Nu te astepta sa intrerupi invatarea atunci cand parasesti scoala.

Din aceiasi zodie balanta

Horoscop balanta zilnic

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 10 -16 iunie 2019

În această saptamana nativii din zodia Balanței nu vor duce lipsa treburilor casnice, ocupându-le complet timpul liber.
O personă apropiată se simte singură , trebuie să îti dedici timpul ei și să îi acorzi mai multă atenție.
Relația tensionată dintre voi se va liniști în cele din urma. Ar fi indicat să încetinești ritmul domeniului de activitate, relaxeaza-te și bucura-te de liniste. La sfârșitul saptamanii va fi o atmosferă tensionată între colegi.
O anumită personă va răspândi zvonuri despre tine. Încearca să stăpânești situația , cu toate acestea înainte de a lua orice masură, consultați-vă cu o persoana de încredere.

Horoscop Balanță luna iunie 2019

E luna eliberării, cu adevărat, pentru că vei scăpa definitive de o presiune pe care o simți de ceva timp. Poate fi vorba de plata unei datorii sau de incheierea unui proiect mai amplu. Oricum e bine că trece și poți să îți dai un moment de respiro.

Chiar dacă vor apărea și alte provocări, undeva spre jumătatea lunii, tu trebuie să fii atent la ce concluzii tragi, pentru că e important să nu pleci urechea la cei din jur. Nu e un pericol să asculți, dar poate devein dacă decizi doar după cele auzite. Construiește-ți un obiectiv și vei reuși să stai pe calea cea benefică.

Pe final de lună se pare că ești pus pe luat decizii importante, decizii care țin de carieră și de realizările profesionale ale tale. Atunci va trebui să fii extrem de atent, pentru ca să nu confuzi iluzia cu perspectivele reale de care te poți îndepărta. Încearcă să visezi mai puțin și să analizezi mai mult, plecând de la resursele de care dispui, proiectate pe nevoile pe care vrei să le satifaci.

Horoscop de ieri

Raspandesti binevointa si afectiune astazi. A trecut o vreme de cand i-ai lasat pe ceilalti sa stie ce te intereseaza si ce apreciezi. Cardurile, apelurile telefonice, scrisorile, florile si imbratisarile sunt modalitati de a-ti exprima sentimentele. Incearca sa iei in surprindere pe cineva cu pranzul sau fa ceva special pentru un prieten.

Horoscop Balanta 06.12.2018

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului