Horoscop Horoscop Balanta 07.03.2018

Astazi vei dori sa te rupi de toate si sa petreci mai mult timp in mijlocul familiei. Este posibil sa fii nevoit sa iei o decizie importanta in ceea ce priveste relatia ta sentimentala. Incearca sa te gandesti de doua ori inainte de a lua decizia finala pentru a evita o situatie neplacuta. Seara vei dori sa iesi cu partenerul de viata la un restaurant sau la un film.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 21 – 27 octombrie 2019

Saptamana aceasta este posibil sa te confrunti cu probleme financiare. Esti tentat sa cheltui banii pe lucruri fara valoare, ceea ce-ti va afecta echilibrul financiar. Nici la relatiile cu cei din jur nu vei sta prea bine: esti arogant si nu reusesti sa-ti controlezi vorbele aspre.
Spre sfarsitul saptamanii, vei reusi sa tii lucrurile sub control. Vei simti liniste sufleteasca si fericire si vei petrece timpul cu familia si prietenii.

Horoscop Balanta luna octombrie 2019

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Configuratia cereasca de astazi te poate face sa te simti mai inclinat spiritual decat de obicei. Pe masura ce gandurile tale se indreapta catre orizonturi mai pozitive, vei fi optimist cu privire la viitorul tau si la viitorul umanitatii. Nu ezita sa exprimi aceste pareri altora. Vor fi incantati de punctul tau de vedere.

Horoscop Balanta 07.03.2018

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului