Horoscop Horoscop Balanta 07.06.2019

Ziua de astazi poate incepe frustrant. Fii pregatit! Unele echipamente ar putea merge mai greu si ar putea dura ceva timp ca sa se repare. O separare temporara de partenerul tau ar putea fi, de asemenea, dezamagitoare. Exista posibilitatea sa ai o multime de energie pe care ai vrea sa o consumi printr-o iesire in aer liber. Fa o plimbare lunga. Acest lucru nu numai ca ar oferi o eliberare de energie, dar si te va indeparta de problemele zilnice.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 23 – 29 septembrie 2019

Aceasta este o saptamana pentru comunicare, intalniri cu oaameni noi si plimbari scurte, care par sa fie foarte solicitante pentru tine.
Familia, casa si viata de familie vor fi foarte importante pentru tine in aceasta perioada. Vei fi ocupat cu infrumusetarea locuintei si cu intalnirile cu rudele.
Spre weekend Marte se armonizeaza cu Saturn ceea ce inseamna ca vei face doar ceea ce iubesti si te face sa te simti bine. Nu vei permite nimanui sa-ti spuna ce sa faci pentru a te simti bine!

Horoscop Balanta luna septembrie 2019

Luna nouă în zodia ta, creeaza spațiu pentru a te reconecta cu tine în meditație liniștită. Planificați o zi întreagă în jurul îngrijirii de sine dacă puteți! Petreceți timp în natură, gătiți o masă delicioasă și petreceți timp cu oamenii preferați. Nevoile tale se vor schimba constant, dar este un moment minunat pentru a reflecta asupra a ceea ce aveți nevoie, astfel încât să puteți cere acest lucru clar. De asemenea, vei fi inspirat să te gândești la viitor și te găsești dornic să te conectezi cu oameni care îți împărtășesc sperantele, politica, hobby-urile, și idealurile. Aceasta este o lună puternică pentru a da drumul trecutului și a procesa emoțiile despre copilăria ta, problemele cu familia ta și lecțiile pe care le înveți despre siguranță și granițe.
Acesta este un moment minunat pentru a vă curăța energic casa și este, de asemenea, un moment excelent pentru a vă curăța literalmente spațiul!

Horoscop de ieri

Un eveniment social te-ar putea pune in legatura cu o femeie magnetica care are o multime de povesti interesante de povestit. Probabil ca exagereaza, asa ca nu lua toate detaliile ca fapt, dar oricum iti va placea sa o intalnesti. Nu te angaja cu nicio propunere prin care tu si ea ati putea lucra impreuna la un proiect. Poate fi foarte convingatoare, dar va trebui sa te gandesti cu atentie inainte de a te decide.

Horoscop Balanta 07.06.2019

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului