Horoscop Horoscop Balanta 07.11.2019

Activitatile sau intalnirile de grup s-ar putea dovedi azi obositoare, deoarece cei din jurul tau sunt atrasi in discutii despre care se simt puternici si cu care nu toti sunt de acord! Nu este o zi buna pentru a te implica in discutii aprinse, chiar daca ti se pare ideea tentanta. Stai in afara ei! Gaseste pe cineva care are aceiasi parere si vorbeste cu el.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 11 – 17 noiembrie 2019

Saptamana aceasta te vei folosi de intelepciunea ta, ceea ce va duce la cresterea profesionala. Cei care doresc sa-si schimbe locul de munca, acum au toate sansele iar cei cei care au deja un job stabil pot fi promovati. Destin este alaturi de tine si in privinta castigurilor financiare. Daca esti singur iti vei gasi sufletul pereche, iar daca formezi deja un cuplu vei primi vesti bune legate de copii.

Horoscop Balanta luna noiembrie 2019

In aceasta luna vei investi timp intr-o schimbare legata de casa sau de proprietatea pe care o ai. Vei avea planuri de imbunatatire, reparatie si alte activitati legate de casa.
La locul de munca este posibil sa primesti responsabilitati noi sau sa fii promovat.
Vei cunoaste oameni noi, care vor avea o prezenta mai lunga in viata ta.
Daca esti singur, vei incepe o noua relatie romantica sau vei avea parte de o aventura de dragoste. Daca esti intr-o relatie, conversatiile cu partenerul vor aduce mai multa stabilitate si vor rezolva eventualele tensiuni.

Horoscop de ieri

Astazi ar trebui sa te simti mai ales idealist si inclinat spiritual. Proiectezi o aura de alta lume care atrage mai multa atentie, cum ar fi priviri admirabile. Problemele iubirii ar trebui sa mearga bine acum, intrucat o atmosfera de basm iti patrunde in viata. Bucurate de asta cat mai poti. Vei reveni la realitate peste cateva zile!

Horoscop Balanta 07.11.2019

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului