Horoscop Horoscop Balanta 07.12.2018

Ziua aceasta ar trebui sa fie excelenta. In ultimele cateva zile ai cautat un nou sens in viata. Au existat schimbari in ocupatia principala, noi relatii si ambitii spulberate. Astazi poti lasa toata cautarea sufletului sa mearga. Vei simti probabil un amestec urias de experienta si vei fi recunoscator pentru viata palpitanta pe care o ai chiar acum!

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 13 – 19 ianuarie 2020

Încă din prima zi a intervalului mania de a analiza totul în exces îți pune bețe în roate mai ales pe plan profesional. Pierzi foarte mult timp în fața unor lucruri ce sunt evidente și diseci firul în patru, când ar trebui să iei decizii rapide. Încearcă să îți controlezi aceste impulsuri, mai ales după ziua de marți când o sarcină îți revine în exclusivitate, deci nu te poți baza pe sprijinul cuiva.
La capitolul relații sociale, se anunță o întâlnire de bun augur cu o persoană din trecut. Poate fi vorba despre un prieten pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme, iar revederea îți trezește multe sentimente plăcute. Este un moment bun și pentru împăcarea cu trecutul, altfel spus trecerea peste eșecurile sentimentale ce te-au urmărit mereu.

Horoscop Balanta luna ianuarie 2020

Luna aceasta iti rezeva noi provocari reusind sa stabilesti noi obiective si sa-ti atingi scopurile. Relatiile cu superiorii si cu cei mai in varsta vor fi excelente reusind sa-ti prezinti ideile si sa rezolvi probleme importante, ridicandu-te la un alt nivel profesional. Ai toate sansele sa rastorni muntii si apoi sa sarbatoresti victoria. Oamenii din jurul tau sunt mai cooperanti si iti vor oferi ajutor ori de cate ori ai nevoie. Vei fi mai otimist si vei reusi sa privesti lucrurile intr-o perspectiva mai larga, rezolvand aproape toate problemele pe care le aveai. In ceea ce priveste dragostea stii exact ceea ce iti doresti si daca esti deja intr-o relatie vei rezolva eventualele conflicte pe care le aveai gasind stabilitate in partener.

Horoscop de ieri

Mintea ta logica ar putea incerca sa inteleaga rational ideile ciudate care iti vin. Unele dintre ele ar putea fi concluzii trase din cartile pe care le-ai citit, dar altele ar putea fi de fapt mesaje din cealalta parte. Scrie orice idei iti ies in cale. S-ar putea sa nu para logice, dar vor face diferenta in viata ta. Seara, discuta aceste asta cu partenerul tau de dragoste.

Horoscop Balanta 07.12.2018

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului