Horoscop Horoscop Balanta 08.03.2018

Astazi esti pe val cu o multime de idei noi si inovatoare despre obiectivele tale din viata. Din pacate, se pare ca exista si cateva obstacole. Persoanele care se tem de tot ceea ce este nou si diferit, ar putea fi capabile sa incerce sa te impiedice sa faci ceea ce ti-ai propus in aceasta zi. Mai mult ca probabil, acesti oameni reactioneaza pur si simplu de frica a ceva ce nu prea inteleg. Incearca sa ii ajuti sa vada adevarata perspectiva.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 01 iunie – 07 iunie 2020

Este o săptămână de-a dreptul fructuoasă din punct de vedere financiar. Niște proiecte mai vechi prind viață și te bucuri de reușită mai ales pentru că știi că în imediata perioadă nu vei mai fi nevoit să lucrezi din postura de angajat. Îți place ideea să conduci și deja faci un plan cât se poate de clar despre ceea ce vrei să fai, de cât timp ai nevoie și de ce fel de oameni vrei să te înconjori.
După mijlocul săptămânii ai parte de niște momente tensionate în cuplu sau în familie dacă ești căsătorit. Ies la iveală niște nemulțumiri mai vechi ale persoanei iubite și te cam iau pe nepregătite. În loc să te implici într-o ceartă și mai mare, mai bine ai analiza situația per ansamblu pentru că făcut mici greșeli relaționale.

Horoscop Balanta luna iulie 2020

În această lună nativii din zodia Balanței nu vor duce lipsa treburilor casnice,ocupându-le complet timpul liber.
O personă apropiată se simte singură , trebuie să îti dedici timpul ei și să îi acorzi mai multă atenție.
Relația tensionată dintre voi se va liniști în cele din urma. Dupa prima săptămână a lunii ar fi indicat să încetinești ritmul domeniului de activitate, relaxați-vă și bucurați-vă de liniste. La sfârșitul lunii va fi o atmosferă tensionată între colegi.
O anumită personă va răspândi zvonuri despre tine. Încearcați să stăpânești situația , cu toate acestea înainte de a lua orice masură consultați-vă cu o persoana de încredere.

Horoscop de ieri

Astazi ti se va explica unele lucruri noi pentru tine si in loc sa ceri lamuriri suplimentare, te enervezi, ba chiar pleci bombanind. Nu este vina interlocutorului care era foarte amabil ca tu nu poti cere mai multe informatii. Sarcinile de la locul de munca te nemultumesc profund si astfel vei avea al doilea motiv de enervare. Incearca sa iti pastrezi calmul.

Horoscop Balanta 08.03.2018

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului