Horoscop Horoscop Balanta 08.07.2020

S-ar putea sa fii un pic derutat si confuz cu privire la ce drum sa mergi in aceasta zi. Privirea deznadajduita de pe fata ta nu va ajuta pe nimeni sa isi dea seama cum sa te ajute. Nu te simti obligat sa ramai intr-o situatie nesanatoasa. S-ar putea sa fie timpul sa iti dai drumul si sa rupi cateva legaturi cu lucruri care nu mai functioneaza pentru tine. Simte-te bine scapand de obiceiurile vechi, care nu iti mai servesc.

Din aceiasi zodie balanta

Horoscop balanta zilnic

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 03-09 august 2020

Sectorul cu adevărat favorabil în acest interval este cel profesional unde ai parte de o lentoare care îți convine, tu neavând prea mult elan. Șefii sunt indulgenți și faci absolut totul în ritmul tău. Nici măcar colegii nu mai fac comentarii totul deplasate la adresa ta. Abia după ziua de vineri se pune problema unei competiții profesionale și tu nu știi dacă să te retragi sau să te motivezi suplimentar.

Pe plan relațional parcă îți lipsește apropierea de un prieten care nu se află lângă tine. Nu ai vrea să pierzi o relație atât de specială de aceea faci eforturi să stai cât mai aproape de el.

Horoscop Balanta luna august 2020

Balanțelor această lună le rezervă noi provocări aceștia reușesc să-și atingă scopurile, și să stabilească noi obiective. Acest început de lună vă poate ridica la un alt nivel profesional. Balanțele trebuie să nu cedeze, acum e timpul să răstoarne munți , ca mai apoi să savureze victoria . E timpul pentru discutii îndelungate, discutii de suflet, care ii ajută pe nativi să își fixeze lucrurile în minte fiecare pe raftul sau . De asemenea e momentul perfect să înceapă o noua activitate cum ar fi practicarea unui sport sau altei ocupașii care ii ajută să stea cu ei însăși .
In ceea ce privește viața amoroasa, aici incepe o perioada mai dificilă, apar conflicte , balanțele sunt indecise , nu știu exact ce își doresc,; in ciuda tuturor lucrurilor in finalul lunii ei se potolesc și găsesc stabilitate în partenerul său .
Pentru multi dintre reprezentantiii acestei zodii va fi o lună decisiva în care iți vor face planuri pentru viitor ,vor lua decizii de lungă durată și vor realiza pentru cine merita să depună efort și pentru cine nu.

Horoscop de ieri

Ceva sau cineva te-ar putea confrunta astazi. Incearca sa nu iti asumi lucruri despre o anumita situatie inainte de a cunoaste toate faptele. Daca o bucata din puzzle este inca in discutie, incearca sa confrunti imediat problema. Sensibilitatea ta este pretioasa, indiferent daca iti dai seama sau nu. Lucrurile mici pot fi nule fata de psihicul tau pana cand sunt abordate corect.

Horoscop Balanta 08.07.2020

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului