Horoscop Horoscop Balanta 09.03.2020

Aminteste-ti ca, desi exista tensiune si haos in toata lumea, nu trebuie sa te afecteze. Deviza ta ar trebui sa fie ca esti „in ea, dar nu din ea”. Majoritatea lucrurilor se bazeaza pe lupta dintre vechi si nou. Incearca sa nu lasi problemele celorlalti sa devina ale tale. Afla totul de la ei ramanand suficient de aproape pentru a observa si a intelege, dar suficient de departe incat sa iti mentii mainile curate.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 01 iunie – 07 iunie 2020

Este o săptămână de-a dreptul fructuoasă din punct de vedere financiar. Niște proiecte mai vechi prind viață și te bucuri de reușită mai ales pentru că știi că în imediata perioadă nu vei mai fi nevoit să lucrezi din postura de angajat. Îți place ideea să conduci și deja faci un plan cât se poate de clar despre ceea ce vrei să fai, de cât timp ai nevoie și de ce fel de oameni vrei să te înconjori.
După mijlocul săptămânii ai parte de niște momente tensionate în cuplu sau în familie dacă ești căsătorit. Ies la iveală niște nemulțumiri mai vechi ale persoanei iubite și te cam iau pe nepregătite. În loc să te implici într-o ceartă și mai mare, mai bine ai analiza situația per ansamblu pentru că făcut mici greșeli relaționale.

Horoscop Balanta luna iulie 2020

În această lună nativii din zodia Balanței nu vor duce lipsa treburilor casnice,ocupându-le complet timpul liber.
O personă apropiată se simte singură , trebuie să îti dedici timpul ei și să îi acorzi mai multă atenție.
Relația tensionată dintre voi se va liniști în cele din urma. Dupa prima săptămână a lunii ar fi indicat să încetinești ritmul domeniului de activitate, relaxați-vă și bucurați-vă de liniste. La sfârșitul lunii va fi o atmosferă tensionată între colegi.
O anumită personă va răspândi zvonuri despre tine. Încearcați să stăpânești situația , cu toate acestea înainte de a lua orice masură consultați-vă cu o persoana de încredere.

Horoscop de ieri

Cateva vise intense te-ar putea vizita in aceasta seara. Tine un caiet si un stilou langa noptiera. Este important sa iti amintesti de ele. Vei dori sa vizualizezi fiecare detaliu. Dimineata, s-ar putea sa doresti sa reflecti asupra posibilului lor sens. Ele ar putea da nastere unor noi cunostinte despre tine, o noua revelatie spirituala sau inspiratie artistica. Cartile ar putea fi de un ajutor deosebit in intelegerea a ceea ce iti spun visele.

Horoscop Balanta 09.03.2020

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului