Horoscop Horoscop Balanta 09.08.2020

Frustrarea te-ar putea ispiti sa faci anumite cheltuieli inutile. S-ar putea sa exagerezi cu alimente sau bauturi sau sa recurgi la cumpararea anumitor lucruri pe baza de impulsuri. Trateaza-te putin, dar nu exagera. Nu doresti sa iti superi stomacul si nu vei dori sa te duci inapoi la magazin cu obiecte nedorite. Fa un pic de exercitiu si rezolva-ti frustrarile prin activitati creative.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 14 – 20 septembrie 2020

In timp ce entuziastul dumneavoastra este mare, rezistenta se dovedeste a fi un pic mai mica. Aveti grija pentru ca tendinta de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui sa va permiteti mai mult timp alocat odihnei si relaxarii. Bucurati-va mai mult de natura reinviata si de prieteni.

Horoscop Balanta luna septembrie 2020

Luna nouă în zodia ta, creeaza spațiu pentru a te reconecta cu tine în meditație liniștită. Planificați o zi întreagă în jurul îngrijirii de sine dacă puteți! Petreceți timp în natură, gătiți o masă delicioasă și petreceți timp cu oamenii preferați. Nevoile tale se vor schimba constant, dar este un moment minunat pentru a reflecta asupra a ceea ce aveți nevoie, astfel încât să puteți cere acest lucru clar. De asemenea, vei fi inspirat să te gândești la viitor și te găsești dornic să te conectezi cu oameni care îți împărtășesc sperantele, politica, hobby-urile, și idealurile. Aceasta este o lună puternică pentru a da drumul trecutului și a procesa emoțiile despre copilăria ta, problemele cu familia ta și lecțiile pe care le înveți despre siguranță și granițe.
Acesta este un moment minunat pentru a vă curăța energic casa și este, de asemenea, un moment excelent pentru a vă curăța literalmente spațiul!

Horoscop de ieri

Partenerul de viata este prins in probleme familiale si nu poate petrece timpul cu tine? Nu lasa nesiguranta sa profite la maximum de voi. Partenerul tau trebuie sa aiba de-a face cu familia acum. Relaxeaza-te, fa ceea ce doresti sa faci si ai incredere ca veti petrece mai mult timp impreuna cat mai curand posibil. Dupa ce a avut de-a face cu problemele din familie, vei fi un refugiu pasnic pentru partenerul tau.

Horoscop Balanta 09.08.2020

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului