Horoscop Horoscop Balanta 09.08.2020

Frustrarea te-ar putea ispiti sa faci anumite cheltuieli inutile. S-ar putea sa exagerezi cu alimente sau bauturi sau sa recurgi la cumpararea anumitor lucruri pe baza de impulsuri. Trateaza-te putin, dar nu exagera. Nu doresti sa iti superi stomacul si nu vei dori sa te duci inapoi la magazin cu obiecte nedorite. Fa un pic de exercitiu si rezolva-ti frustrarile prin activitati creative.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 14 – 20 septembrie 2020

In timp ce entuziastul dumneavoastra este mare, rezistenta se dovedeste a fi un pic mai mica. Aveti grija pentru ca tendinta de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui sa va permiteti mai mult timp alocat odihnei si relaxarii. Bucurati-va mai mult de natura reinviata si de prieteni.

Horoscop Balanta luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Dupa evenimentele din ultimele zile, vrei sa continui sa actionezi ca aceeasi persoana? Aceasta este intotdeauna o intrebare buna de pus intr-o atmosfera cereasca ca cea de astazi. In general, oamenii simt ca au sansa de a iesi din vechile sisteme si relatii. Dar oamenii ezita intotdeauna sa faca acest lucru din cauza fricii de viitor. Nu ezita. Fa urmatorii pasi!

Horoscop Balanta 09.08.2020

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului