Horoscop Horoscop Balanta 1.03.2016

Ai destulă energie şi intenţionezi să te foloseşti de ea din plin. Roagă-ţi prieteni să ieşiţi în parc sau stabiliţi un meci de tenis pentru după-amiază. Bucură-te de ieşirile în aer liber, dar nu exagera. Îţi poţi solicita prea mult masa musculară şi îţi poate lua săptămâni să te refaci. Dacă faci pauze şi vei bea apa regulat este posibil să nu păteşti nimic.

Din aceiasi zodie balanta

Horoscop balanta zilnic

Horoscop saptamanal Balanta 17 -23 iunie 2019

Ai o saptamana splendidă! O zână a făcut o baghetă magică pentru a risipi toate micile dificultăți din ultimele câteva săptămâni. Bucura-te de acest moment! În ceea ce privește viața de dragoste, pot apărea câteva oportunități interesante. Fii în căutarea lor. Orice ai face, nu le lăsa să te treacă!
În această săptămână te gândesti la schimbarea locului de muncă și forțele par să ajute. Planeta care-ti influenteaza munca de zi cu zi, iti cere să te gândesti cum să schimbi situația existentă sau să începi să cauți ceva mai bun.
Energia astrala face ca acest sfarsit de saptamana sa fie placut mai ales daca te gandesti la un fel de petrecere sau la o intalnire neprogramata. Daca incerci sa impresionezi o anumita persoana asigura-te ca atmosfera este una calda si comfortabila.

Horoscop Balanță luna iunie 2019

E luna eliberării, cu adevărat, pentru că vei scăpa definitive de o presiune pe care o simți de ceva timp. Poate fi vorba de plata unei datorii sau de incheierea unui proiect mai amplu. Oricum e bine că trece și poți să îți dai un moment de respiro.

Chiar dacă vor apărea și alte provocări, undeva spre jumătatea lunii, tu trebuie să fii atent la ce concluzii tragi, pentru că e important să nu pleci urechea la cei din jur. Nu e un pericol să asculți, dar poate devein dacă decizi doar după cele auzite. Construiește-ți un obiectiv și vei reuși să stai pe calea cea benefică.

Pe final de lună se pare că ești pus pe luat decizii importante, decizii care țin de carieră și de realizările profesionale ale tale. Atunci va trebui să fii extrem de atent, pentru ca să nu confuzi iluzia cu perspectivele reale de care te poți îndepărta. Încearcă să visezi mai puțin și să analizezi mai mult, plecând de la resursele de care dispui, proiectate pe nevoile pe care vrei să le satifaci.

Horoscop de ieri

Astazi nu este o zi buna pentru a semna contracte sau a face vreo achizitie substantiala. Chiar daca te duci la un magazin sa cumperi anumite lucruri, ar fi bine sa iti tii banii in portofel si sa iti asiguri anumite rezervele. Nu negocia nimic. Nu conteaza cat de buna suna oferta sau cat de convingatoare este intelegerea, tot ce trebuie sa faci este sa pleci.

Horoscop Balanta 1.03.2016

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului