Horoscop Horoscop Balanta 1 – 7 iulie 2013

Săptămâna ce urmează marchează o nouă etapă în viața ta, mai ales pe plan profesional. Descoperi o nouă metodă de a face rost de bani și încă destul de mulți cu minim de efort. Totuși te temi de prejudecățile altora, așa că sub nicio formă nu vrei să divulge metoda ta de a face bani. Nu este vorba despre nimic imoral, însă nici nu vrei să devii subiect de discuție pentru familie.

Ții doar pentru tine secretul noii tale activități și abia când persoana iubită începe să bănuiască ceva îi spui cu ce te ocupi cu adevărat. Desigur că îl vei lua prin surprindere și chiar îți va pune foarte multe întrebări, dar cel puțin nut e judecă, așa cum te așteptai tu. În weekend faci ceva promisiuni de care speri să te ții pentru că persoanele respective sunt extreme de importante pentru tine.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 21.03.2019

Astazi, probabil ca vei intreprinde niste proiecte de amenajare aparent urgente, pentru a iti aduce casa la un alt nivel de confort. S-ar putea ca doar cateva achizitii minore sa fie tot ce este necesar. Cu toate astea, poti decide ca nu poti trai cu culoarea dormitorului un moment mai mult si sa iei lucrurile in propriile maini si sa iti faci singur treaba. Vei fi epuizat, dar multumit pana la sfarsitul zilei.

Horoscop de ieri

Tot felul de schimbari minunate sunt in aer acasa si la locul de munca. Pe frontul personal, este posibil ca cineva nou sa intre in viata ta si sa o schimbe in bine. La locul de munca, poate a fost acceptata o propunere trimisa de tine sau ai fost implicat intr-o afacere la care ai lucrat ceva timp si incepe sa aduca unele beneficii. Bucura-te de aceasta energie cereasca!

Horoscop Balanta 1 – 7 iulie 2013

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului