Horoscop Horoscop Balanta 1 – 7 iunie 2015

Ești pe un trend ascendent în ceea ce priveşte încrederea în forțele proprii și de aceea absolut tot ce încerci îți și reușește în mod cu totul spectaculos. Mulți se miră de unde ai atât de multă determinare pentru că până nu demult erai cel mai pesimist și puțin productiv dintre toți. Nu divulgi niciun fel de secret și te mulțumești să glumești cu cei care spun că a dat norocul peste tine.

Pe plan sentimental situația nu se schimbă atât de furtunos pe cât ți-ai dori, mai ales dacă ești singur. Te mulțumești cu ceva flirturi jucăușe, dar pe care nu prea ai cum să le transformi într-o relație serioasă.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 19.06.2019

Locul unde ajungi astazi nu poate fi exact ceea ce te astepti. Odata ce ajungi acolo, vei descoperi ca in tabara ta exista o opozitie puternica. Lucrurile nu pot fi intotdeauna exact ceea ce par, asa ca verifica faptele inainte de a lua orice decizii majore. Este mai bine sa obtii informatiile de la sursa, decat sa depinzi de ceea ce auzi prin vita de vie.

Horoscop de ieri

Ar trebui sa fie o zi destul de buna pentru tine. Vei gasi o sensibilitate mai mare decat de obicei la nevoile tale. Unul dintre lucrurile pe care trebuie sa il cunosti este ca poti avea contact cu unele persoane care ti-ar putea face promisiuni elaborate pe care nu intentioneaza sa le mentina. Incet si constant vei castiga cursa si tu esti stapanul acestei tehnici. Rabdarea si sensibilitatea ta pot fi nepretuite intr-o zi ca aceasta.

Horoscop Balanta 1 – 7 iunie 2015

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului