Horoscop Horoscop Balanta 1 – 7 iunie 2015

Ești pe un trend ascendent în ceea ce priveşte încrederea în forțele proprii și de aceea absolut tot ce încerci îți și reușește în mod cu totul spectaculos. Mulți se miră de unde ai atât de multă determinare pentru că până nu demult erai cel mai pesimist și puțin productiv dintre toți. Nu divulgi niciun fel de secret și te mulțumești să glumești cu cei care spun că a dat norocul peste tine.

Pe plan sentimental situația nu se schimbă atât de furtunos pe cât ți-ai dori, mai ales dacă ești singur. Te mulțumești cu ceva flirturi jucăușe, dar pe care nu prea ai cum să le transformi într-o relație serioasă.

Din aceiasi zodie

Horoscop Varsator 20.02.2019

O sarcina, poate de serviciu sau de unul singur, s-ar putea dovedi mai grava decat te-ai asteptat. Lucrezi prea mult si s-ar putea sa te simti obosit si deprimat. Cat de important este sa obtii acest lucru chiar acum? Daca nu este vital, fa ceea ce ai de facut, fara a iti compromite bunastarea. Maine poti termina restul. Lumea nu se va termina daca lasi anumite sarcini pentru o alta zi.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa reflecti asupra succeselor recente in afaceri si bani si sa simti brusc un sentiment puternic de intuneric, intrebandu-te daca va continua. Nu intra in panica. Nu este o viziune a viitorului. E doar un sentiment temporar. Implica-te in anumite proiecte. Meditatia ar putea ajuta, de asemenea si vei vedea ca optimismul si entuziasmul tau incep sa isi revina.

Horoscop Balanta 1 – 7 iunie 2015

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange