Horoscop Horoscop Balanta 10 – 16 august 2015

Săptămâna ce urmează este una a dezechilibrului complet și mai ales a pierderii unor valori la care țineai. Poate fi vorba despre sectorul prieteniei care își schimbă cu totul semnificația pentru tine. Este foarte posibil să fii trădat de un prieten, care face cunoscut un secret al tău și de aici relația se rupe definitiv din punctul tău de vedere, fiind un moment pe care îl trăiești intens.

Marţi se anunţă un moment crucial în relaţia cu partenerul, astfel că dacă totul merge bine, atunci relaţia va trece la un alt nivel, căpătând şi mai multă profunzime, dar dacă este şubredă este foarte posibil să se destrame.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 21.03.2019

Astazi, probabil ca vei intreprinde niste proiecte de amenajare aparent urgente, pentru a iti aduce casa la un alt nivel de confort. S-ar putea ca doar cateva achizitii minore sa fie tot ce este necesar. Cu toate astea, poti decide ca nu poti trai cu culoarea dormitorului un moment mai mult si sa iei lucrurile in propriile maini si sa iti faci singur treaba. Vei fi epuizat, dar multumit pana la sfarsitul zilei.

Horoscop de ieri

Tot felul de schimbari minunate sunt in aer acasa si la locul de munca. Pe frontul personal, este posibil ca cineva nou sa intre in viata ta si sa o schimbe in bine. La locul de munca, poate a fost acceptata o propunere trimisa de tine sau ai fost implicat intr-o afacere la care ai lucrat ceva timp si incepe sa aduca unele beneficii. Bucura-te de aceasta energie cereasca!

Horoscop Balanta 10 – 16 august 2015

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului