Horoscop Horoscop Balanta 10 – 16 februarie 2014

Echilibrul interior îți este dat peste cap de un eveniment mai puțin plăcut din familie. O rudă mai în vârstă ajunge într-o situație dezagreabilă, iar tu pendulezi între a-i ține morală sau a-i oferi o mână de ajutor. Oricum ar fi, miercuri și mai ales joi ești preocupat de rezolvarea acestei situații nu pari a fi capabil să te implici în ceea ce ține de profesie. Consideri că ai timp să faci ceea ce trebuie mai târziu când vei fi cu mintea limpede.

Sectorul financiar este bine aspectat, astfel că vin niște bani ca de nicăieri, bani la care nu visai, dar cu care vei reuși să faci o achiziție importantă. Este vorba despre un obiect pe care îl consideri extrem de util și nici nu stai pe gânduri prea mult, astfel că îl cumperi până la finalul weekend-ului.

Din aceiasi zodie

Horoscop Pesti 18.02.2019

Conexiunea ta cu ceilalti este deosebit de puternica astazi. Te vei bucura de un rol important. Reconecteaza-te cu mama si spune-i cum te simti. Intalneste-te cu cei dragi in seara asta si surprinde pe cineva cu un gest romantic. Incearca ceva neconventional. Sentimentele tale pot fi puternice si neregulate. Poate simti ca este timpul potrivit ca sa te retragi in cochilia ta protectoare. Daca da, fa-o.

Horoscop de ieri

Inima ta poate fi deosebit de sensibila astazi. S-ar putea sa te simti un pic vulnerabil. Natura ta romantica este deosebit de puternica, astfel incat sa te bucuri de o seara rasfatata, inclusiv o masa buna cu cineva care te place. Toate relatiile cu persoanele de sex opus vor merge bine acum.

Horoscop Balanta 10 – 16 februarie 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange