Horoscop Horoscop Balanta 10 – 16 februarie 2014

Echilibrul interior îți este dat peste cap de un eveniment mai puțin plăcut din familie. O rudă mai în vârstă ajunge într-o situație dezagreabilă, iar tu pendulezi între a-i ține morală sau a-i oferi o mână de ajutor. Oricum ar fi, miercuri și mai ales joi ești preocupat de rezolvarea acestei situații nu pari a fi capabil să te implici în ceea ce ține de profesie. Consideri că ai timp să faci ceea ce trebuie mai târziu când vei fi cu mintea limpede.

Sectorul financiar este bine aspectat, astfel că vin niște bani ca de nicăieri, bani la care nu visai, dar cu care vei reuși să faci o achiziție importantă. Este vorba despre un obiect pe care îl consideri extrem de util și nici nu stai pe gânduri prea mult, astfel că îl cumperi până la finalul weekend-ului.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 19.06.2019

Locul unde ajungi astazi nu poate fi exact ceea ce te astepti. Odata ce ajungi acolo, vei descoperi ca in tabara ta exista o opozitie puternica. Lucrurile nu pot fi intotdeauna exact ceea ce par, asa ca verifica faptele inainte de a lua orice decizii majore. Este mai bine sa obtii informatiile de la sursa, decat sa depinzi de ceea ce auzi prin vita de vie.

Horoscop de ieri

Ar trebui sa fie o zi destul de buna pentru tine. Vei gasi o sensibilitate mai mare decat de obicei la nevoile tale. Unul dintre lucrurile pe care trebuie sa il cunosti este ca poti avea contact cu unele persoane care ti-ar putea face promisiuni elaborate pe care nu intentioneaza sa le mentina. Incet si constant vei castiga cursa si tu esti stapanul acestei tehnici. Rabdarea si sensibilitatea ta pot fi nepretuite intr-o zi ca aceasta.

Horoscop Balanta 10 – 16 februarie 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului