Horoscop Horoscop Balanță 10 – 16 martie 2014

Informațiile nu contenesc să curgă în acest interval, simțindu-te de-a dreptul bombardat de tot ceea ce înseamnă noutăți. Cele mai multe vești, vin din zona familială și au legătură cu decizia unei rude a de schimba modul de administrare al unui bun comun. Poate fi vorba despre un imobil sau despre un teren pe care vrea să îl valorifice într-un anumit mod și de aici încep toate discuțiile cu tine.

Dacă ești într-o relație de lungă durată, este foarte posibil ca partenerul să îți propună o trecere la următorul pas, deci nu este exclus să porți discuții legate de căsătorie. Preferi să nu împărtășești toate aceste discuții cu familia și îți iei timp suficient pentru a analiza propunerea.

Din aceiasi zodie

Horoscop Pesti 18.02.2019

Conexiunea ta cu ceilalti este deosebit de puternica astazi. Te vei bucura de un rol important. Reconecteaza-te cu mama si spune-i cum te simti. Intalneste-te cu cei dragi in seara asta si surprinde pe cineva cu un gest romantic. Incearca ceva neconventional. Sentimentele tale pot fi puternice si neregulate. Poate simti ca este timpul potrivit ca sa te retragi in cochilia ta protectoare. Daca da, fa-o.

Horoscop de ieri

Inima ta poate fi deosebit de sensibila astazi. S-ar putea sa te simti un pic vulnerabil. Natura ta romantica este deosebit de puternica, astfel incat sa te bucuri de o seara rasfatata, inclusiv o masa buna cu cineva care te place. Toate relatiile cu persoanele de sex opus vor merge bine acum.

Horoscop Balanță 10 – 16 martie 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange