Horoscop Horoscop Balanță 10 – 16 martie 2014

Informațiile nu contenesc să curgă în acest interval, simțindu-te de-a dreptul bombardat de tot ceea ce înseamnă noutăți. Cele mai multe vești, vin din zona familială și au legătură cu decizia unei rude a de schimba modul de administrare al unui bun comun. Poate fi vorba despre un imobil sau despre un teren pe care vrea să îl valorifice într-un anumit mod și de aici încep toate discuțiile cu tine.

Dacă ești într-o relație de lungă durată, este foarte posibil ca partenerul să îți propună o trecere la următorul pas, deci nu este exclus să porți discuții legate de căsătorie. Preferi să nu împărtășești toate aceste discuții cu familia și îți iei timp suficient pentru a analiza propunerea.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 19.06.2019

Locul unde ajungi astazi nu poate fi exact ceea ce te astepti. Odata ce ajungi acolo, vei descoperi ca in tabara ta exista o opozitie puternica. Lucrurile nu pot fi intotdeauna exact ceea ce par, asa ca verifica faptele inainte de a lua orice decizii majore. Este mai bine sa obtii informatiile de la sursa, decat sa depinzi de ceea ce auzi prin vita de vie.

Horoscop de ieri

Ar trebui sa fie o zi destul de buna pentru tine. Vei gasi o sensibilitate mai mare decat de obicei la nevoile tale. Unul dintre lucrurile pe care trebuie sa il cunosti este ca poti avea contact cu unele persoane care ti-ar putea face promisiuni elaborate pe care nu intentioneaza sa le mentina. Incet si constant vei castiga cursa si tu esti stapanul acestei tehnici. Rabdarea si sensibilitatea ta pot fi nepretuite intr-o zi ca aceasta.

Horoscop Balanță 10 – 16 martie 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului