Horoscop Horoscop Balanta 10 – 16 noiembrie 2014

Se clădește o nouă relație în acest interval, context care te face să te simți mulțumit. Poate fi vorba despre un nou vecin care se mută lângă tine sau despre un nou coleg de muncă, ce te încântă prin modul lui de a comunica și a gândi. Speri ca în sfârșit să ai de partea ta un om ce vede lucrurile la fel și să poți crea un fel de uniune împotriva colegilor bârfitori sau a vecinilor cârcotași.

Dacă pe plan social ești extrem de ocupat, la muncă preferi să muncești mai puțin și să dai mai multe indicații. Ai grijă că această atitudine nu te avantajează întreaga săptămână, căci cei din jur își vor da seama de ceea ce faci tu.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 19.08.2019

Daca exista ceva pentru care trebuie sa lupti, acesta este momentul pentru a face asta. Ar fi bine ca acum sa faci cercetari cu privire la cel mai bun mod de a proceda. A sosit momentul sa iei anumite masuri. Ai un plus de vitalitate, iar instinctul tau de razboinic este puternic. Te simti ca un vulcan gata sa arunce lava fierbinte. Ai incredere si urmeaza-ti instinctele.

Horoscop de ieri

E timpul sa fii mai agresiv in ceea ce priveste nevoile tale. Gandeste-te la inima ta ca la un muschi puternic care are nevoie de un antrenament dur. Vei dori sa fii inconjurat de oameni pozitivi care cred in tine si iti sustin eforturile. Incarca-te cu vitalitate si incredere. Fa-ti timp pentru exercitii si meditatie. Adu mai mult echilibru si armonie in viata ta.

Horoscop Balanta 10 – 16 noiembrie 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului