Horoscop Horoscop Balanta 10 – 16 noiembrie 2014

Se clădește o nouă relație în acest interval, context care te face să te simți mulțumit. Poate fi vorba despre un nou vecin care se mută lângă tine sau despre un nou coleg de muncă, ce te încântă prin modul lui de a comunica și a gândi. Speri ca în sfârșit să ai de partea ta un om ce vede lucrurile la fel și să poți crea un fel de uniune împotriva colegilor bârfitori sau a vecinilor cârcotași.

Dacă pe plan social ești extrem de ocupat, la muncă preferi să muncești mai puțin și să dai mai multe indicații. Ai grijă că această atitudine nu te avantajează întreaga săptămână, căci cei din jur își vor da seama de ceea ce faci tu.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 24.05.2019

Partenerul tau poate fi peste tot astazi! Esti dispus sa asculti? Te intereseaza o anumita dragoste? Probabil ca nu. S-ar putea sa fi avut o zi grea si sa simti nevoia sa petreci un timp linistit impreuna cu partenerul de viata. Chiar daca nu satisfaci cerintele partenerului tau, nu trebuie sa iti faci griji. Se intampla oricui din cand in cand.

Horoscop de ieri

Astazi poti simti o tensiune fizica si emotionala. Iti acorzi destul timp sa te ingrijesti de corpul tau? Te-a presat cineva in ultima vreme? Esti o persoana multumita emotional? Modul in care te simti fizic este un bun indicator al starii tale mentale. Incearca sa relaxezi mai mult si vei observa beneficii imediate.

Horoscop Balanta 10 – 16 noiembrie 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului