Horoscop Horoscop Balanta 11.05.2016

Ideile tale despre viata trec prin unele schimbari radicale. Nici unul dintre prinicipiile de care ai tinut cont nu se mai aplica. Decat sa te plangi de modificarile existente, mai bine ai invata din ele. Ridica-te si mergi mai departe. Nu este inca timpul pentru o vacanta. Ai de reconstruit.

Horoscop săptămânal Balanță 11 februarie – 17 februarie 2019

Astrele își stau alături săptămâna asta. Începe o perioadă prielnică pentru angajamente în plan sentimental, logodna, căsătoria, mărturisirea dragostei sincere sau reînnoirea acelor legături stabile dar pe care s-a așezat puțin câte puțin praful.

La service îți aperi teritoriul cu înverșunare și o faci pentru că ești stăpân pe situație și nu vrei să lași pe alții să strice ce ai clădit tu până acum. O fi greu, dar este justificat pentru că tu ești o persoană responsabilă și ai reputația că duci la bun sfârșit tot ce ace începi.

Cu o gândire pozitivă si cu mult optimism vei reuși să îți bați destinul, așa cum l-ai cunoscut până acum. Ține de felul tău de a fi să reușești și nu ai de ce să îți faci probleme.

Horoscop Balanta luna februarie

Este cunoscut faptul că iubirea se simte la ea acasă în zodia ta. Deși consumi destul de multă energie pentru sentimentele pe care le ai, ba chiar uneori primești și răspunsuri care te animă și mai mult, nu e bine să fii grăbit. In dragoste, distanța dintre corect și eronat este destul de mică și uneori nici nu o mai putem distinge corect. Acesta este motivul pentru care nu îți recomand să te grăbești către decizii finale.

Profesional îți urmezi liniștit calea, dar acestă liniște nu e una simplă pentru că se vor produce câteva aglomerări de evenimente în juru tău care nu te vor deturna de la misiunea și activitatea ta. E specific ție să fii discret și să duci lucrurile cu bine la capăt. De acestă dată vei sta în expectativă si vei lăsa rezultatele să vorbească de la sine. Dacă preferi să lucrezi mai mult singur, se datorează credinței tale că zarva nu te lasă să fii eficient și chiar preferi să te retragi sau să cauți liniștea ăn locuri retrase pentru a termina ce ai început.

Planurile tale par să aibă un drum lung de străbătut și nu chiar simplu, dar cu toate acestea, nu te dai bătut și umpli borcanul cu motivatie la gândul că le vei împlini.

Horoscop de ieri

Ti-a fost data o sarcina de facut la lucru si nu a fost explicata corect? Daca da, poti simti ca trebuie sa te astepti la o pierdere. Ce sa faci? Cel mai bine este sa te intorci la persoana care a desemnat lucrarea si sa ceri mai multe detalii. Acest lucru ar putea fi temporar umilitor, dar aminteste-ti ca este mai bine sa pui o intrebare stupida decat sa faci o greseala. Nu merge inainte pana nu stii exact ce trebuie sa faci.

Horoscop Balanta 11.05.2016

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange