Horoscop Horoscop Balanță 11 – 17 august 2014

Atitudinea ta față de lume și viață se schimbă total în acest interval, astfel că începi să crezi în minuni și ai o filosofie de viaţă extrem de pozitivă în această săptămână. Indiferent cât de suspect te privesc cei din jur atunci când spui că foarte curând vei avea de toate, nu te laşi influenţat de vorbele lor ce denotă sarcasm. Până la urmă trebuie să crezi în intuiţie pentru că ea nu dă greş niciodată.

În cazul în care ești singur te bucuri de libertatea ta și în weekend te ocupi strict de activități ce îți fac plăcere în mod deosebit, ignorând total cerințele familiei. Cu siguranță că ți se va atrage atenția, însă tu oricum te ții departe de lumea dezlănțuită.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 25.02.2019

Amintirile fericite ale unui bunic iubit pot pluti la suprafata astazi, si te poti intreba de ce. Ceva sau cineva pe care l-ai intalnit in ultimele zile poate ca ti-a amintit de aceasta persoana. E frumos si nu este un accident. Ce trasatura de personalitate a ta iti aduce acea persoana in minte? O problema psiho-emotionala asociata cu aceasta trasatura ar putea avea nevoie de rezolvare.

Horoscop de ieri

Un cec pe care ai asteptat sa il primesti prin posta probabil va intarzia. Nu este un motiv de ingrijorare. Sunt sanse sa se inchida oficiul postal si sa ajunga cu intarziere. Nu iti pierde timpul ingrijorandu-te inutil. Daca simti ce este necesar, fa planuri pentru situatii de urgenta. Banii tai o sa vina intr-un final. Ai rabdare.

Horoscop Balanță 11 – 17 august 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului