Horoscop Horoscop Balanță 11 – 17 noiembrie 2013

Nu îți place atitudinea plină de superioritatea a unui prieten care până nu demult părea rupt de orice realitate. Acum încearcă să îți dovedească faptul că viața lui este mult mai împlinită decât a ta, ba chiar face și unele comparații deplasate. Cum astrele nu favorizează diplomația zilele acestea, deci cu siguranță vei izbucni ca un vulcan dacă se forțează nota.

Pe plan sentimental ești destul de nehotărât mai ales până vineri, așa că te joci de-a inabordabilul până îl aduci pe partener în culmile disperării. Pentru a te revanșa în urma torturii psihice aplicate pregătești o surpriză dulce și multe gesturi tandre.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 24.03.2019

Anumite recompense bazate pe dedicarea pe care ai avut-o in anumite proiecte isi vor face aparitia in aceasta zi. Experimentezi sentimentul cald care vine din satisfactia profunda si stiind ca meriti totul, te simti minunat cand vezi tot ce se intampla. Vei dori sa te bucuri de fericirea ta cu cei dragi. Planifica o sarbatoare si impartaseste averea ta oamenilor care te-au sprijinit.

Horoscop de ieri

Intuitia ta ar trebui sa creasca cu furie. Astazi poti primi mesaje psihice de pretutindeni, atat personale cat si universale. Acest lucru poate fi un pic coplesitor, mai ales daca nu esti obisnuit cu asta. Este un simptom al cresterii tale interioare. Ar trebui sa fie o evolutie foarte pozitiva pe termen lung. Aceasta poate ajuta la transformarea viselor tale cele mai dragi in realitate.

Horoscop Balanță 11 – 17 noiembrie 2013

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului