Horoscop Horoscop Balanta 12.02.2020

Asteapta-te la un impuls puternic pentru ego-ul si increderea in sine astazi. Energiile tale fizice si mentale sunt foarte mari si sa simti ca esti capabil sa misti muntii. Profita de aceasta noua motivatie atat cat poti, deoarece astazi poti face progrese precise in privinta oricarui obiectiv spre care te indrepti. Sprijinul si incurajarea prietenilor si colegilor ar trebui sa se dovedeasca de nepretuit.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 14 – 20 septembrie 2020

In timp ce entuziastul dumneavoastra este mare, rezistenta se dovedeste a fi un pic mai mica. Aveti grija pentru ca tendinta de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui sa va permiteti mai mult timp alocat odihnei si relaxarii. Bucurati-va mai mult de natura reinviata si de prieteni.

Horoscop Balanta luna septembrie 2020

Luna nouă în zodia ta, creeaza spațiu pentru a te reconecta cu tine în meditație liniștită. Planificați o zi întreagă în jurul îngrijirii de sine dacă puteți! Petreceți timp în natură, gătiți o masă delicioasă și petreceți timp cu oamenii preferați. Nevoile tale se vor schimba constant, dar este un moment minunat pentru a reflecta asupra a ceea ce aveți nevoie, astfel încât să puteți cere acest lucru clar. De asemenea, vei fi inspirat să te gândești la viitor și te găsești dornic să te conectezi cu oameni care îți împărtășesc sperantele, politica, hobby-urile, și idealurile. Aceasta este o lună puternică pentru a da drumul trecutului și a procesa emoțiile despre copilăria ta, problemele cu familia ta și lecțiile pe care le înveți despre siguranță și granițe.
Acesta este un moment minunat pentru a vă curăța energic casa și este, de asemenea, un moment excelent pentru a vă curăța literalmente spațiul!

Horoscop de ieri

Nu te lasa manipulat de prieteni. Cu energiile planetare de astazi, este un moment bun sa te gandesti la stabilirea unor limite clare. Stii ce prieteni sunt acolo pentru tine si care dintre ei tind sa iti scurga tot timpul si energia cu nevoia constanta de atentie imediata. Incearca sa spui nu. Oricum nu poti repara vietile altora. Gandeste-te la asta.

Horoscop Balanta 12.02.2020

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului