Horoscop Horoscop Balanță 12 – 18 mai 2014

Este un moment delicat pentru tine mai ales pe plan mental pentru că îți pui sub semnul întrebării toate principiile și valorile. Ai senzația că unele lucruri te depășesc, de aceea ai nevoie de ceva schimbări importante, nu îți vine ușor să renunți la ceva ce până acum constituia propriul eu. Starea meditativă te ține departe de anturaj și chiar de familie, ba chiar trezește multe suspiciuni.

Acest moment mai puțin fericit aduce tensiune și în relația de cuplu. Abia după ziua de joi tensiunea mai dispare pentru că și tu îți mai schimbi un pic starea de spirit, redevenind vorbărețul plăcut de toți.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 22.02.2019

Evenimente fericite care o implica pe mama ta sau o alta ruda apropiata de sex feminin te-ar putea face sa te simti emotionat. Ar putea implica o casatorie sau o nastere. Proiectele proprii, in special cele realizate cu alte persoane, ar putea merge bine in ciuda faptului ca trebuie sa depaseasca anumite dificultati. Rezultatele te-ar putea emotiona, si s-ar putea sa simti nevoia de a te controla. Nu iti fie frica sa arati cum te simti .

Horoscop de ieri

De obicei, dai o mare importanta auto-controlului. Astazi, acest lucru iti va fi la indemana atunci cand vei primi niste informatii minunate. In aceste conditii, este in regula sa lasi totul deoparte putin. Munca ta si dedicarea pe care ai avut-o in anumite proiecte sunt in cele din urma platite. Anumite informatii despre o posibila avansare ar putea veni in calea ta. Vei avea parte de o zi plina de evenimente.

Horoscop Balanță 12 – 18 mai 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange