Horoscop Horoscop Balanță 12 – 18 mai 2014

Este un moment delicat pentru tine mai ales pe plan mental pentru că îți pui sub semnul întrebării toate principiile și valorile. Ai senzația că unele lucruri te depășesc, de aceea ai nevoie de ceva schimbări importante, nu îți vine ușor să renunți la ceva ce până acum constituia propriul eu. Starea meditativă te ține departe de anturaj și chiar de familie, ba chiar trezește multe suspiciuni.

Acest moment mai puțin fericit aduce tensiune și în relația de cuplu. Abia după ziua de joi tensiunea mai dispare pentru că și tu îți mai schimbi un pic starea de spirit, redevenind vorbărețul plăcut de toți.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 19.06.2019

Locul unde ajungi astazi nu poate fi exact ceea ce te astepti. Odata ce ajungi acolo, vei descoperi ca in tabara ta exista o opozitie puternica. Lucrurile nu pot fi intotdeauna exact ceea ce par, asa ca verifica faptele inainte de a lua orice decizii majore. Este mai bine sa obtii informatiile de la sursa, decat sa depinzi de ceea ce auzi prin vita de vie.

Horoscop de ieri

Ar trebui sa fie o zi destul de buna pentru tine. Vei gasi o sensibilitate mai mare decat de obicei la nevoile tale. Unul dintre lucrurile pe care trebuie sa il cunosti este ca poti avea contact cu unele persoane care ti-ar putea face promisiuni elaborate pe care nu intentioneaza sa le mentina. Incet si constant vei castiga cursa si tu esti stapanul acestei tehnici. Rabdarea si sensibilitatea ta pot fi nepretuite intr-o zi ca aceasta.

Horoscop Balanță 12 – 18 mai 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului