Horoscop Horoscop Balanță 13 – 19 aprilie 2015

Tu știi foarte bine ce simți și mai ales cum simți, dar în acest interval le arăți celor din jur o sensibilitate fără margini, ceea ce constituie o surpriză pentru cei care s-au obișnuit doar cu latura ta dură. Acum ești mult mai empatic la problemele altora și te arăți dispus să ajuți sub orice formă vei putea. Îți dai seama că ai fost multă vreme lipsit de viziune și sentimente, exact atunci când ți se cerea să fii un pic mai implicat în viețile celor din jur.

Frica de pierderi materiale a trecut și aproape că nu îți mai aduci aminte de când nu te-ai mai simțit așa de liniștit ca acum. Din liniștea ta oferă și altora pentru că sunt mulți din familie care au nevoie de un pic de încurajare.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 21.03.2019

Astazi, probabil ca vei intreprinde niste proiecte de amenajare aparent urgente, pentru a iti aduce casa la un alt nivel de confort. S-ar putea ca doar cateva achizitii minore sa fie tot ce este necesar. Cu toate astea, poti decide ca nu poti trai cu culoarea dormitorului un moment mai mult si sa iei lucrurile in propriile maini si sa iti faci singur treaba. Vei fi epuizat, dar multumit pana la sfarsitul zilei.

Horoscop de ieri

Tot felul de schimbari minunate sunt in aer acasa si la locul de munca. Pe frontul personal, este posibil ca cineva nou sa intre in viata ta si sa o schimbe in bine. La locul de munca, poate a fost acceptata o propunere trimisa de tine sau ai fost implicat intr-o afacere la care ai lucrat ceva timp si incepe sa aduca unele beneficii. Bucura-te de aceasta energie cereasca!

Horoscop Balanță 13 – 19 aprilie 2015

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului