Horoscop Horoscop Balanță 13 – 19 mai 2013

Când li se spune ce au de făcut, nativilor din Balanță li se pare că sunt desconsiderați și reacția este destul de violentă. Nici cel mai bun sfat nu este luată în considerare în această săptămână, când Balanțele au impresia că întreaga lume este împotriva lor. În realitate, reacțiile nervoase ale nativilor sunt urmarea stresului acre pune stăpânire încet, dar sigur pe ei.

Mijlocul săptămânii aduce pe plan relațional numeroase promisiuni încălcate. Au făcut niște promisiuni mărețe, de care au uitat complet nativii din Balanță, așa că li se va atrage atenția asupra lipsei lor de consecvență. Vinovăția și rușinea vor fi resimțite din plin la sfârșitul săptămânii când vorbele unei rude din familie le atinge exact coarda sensibilă nativilor.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 22.04.2019

Din cauza starii tale de irascibilitate din aceasta zi, risti sa faci unele alegeri destul de gresite. Ar fi bine sa analizezi situatia de deoua ori inainte de a face anumite afirmatii. Daca nu iti controlezi comportamentul fata de ceilalti risti sa ramai fara cei mai buni prieteni. Gandeste-te bine la ceea ce vrei sa faci in viitor cu viata ta!

Horoscop de ieri

Sunt sanse ca in aceasta zi sa primesti o suma importanta de bani ce te va ajuta sa iti pui in aplicare anumite planuri pe care le tot amanai. Ar fi bine sa fii chibzuit, astfel incat sa nu cheltui tot in prima zi. Spre seara, un prieten apropiat te va invita la o mica petrecere unde vei reusi sa cunosti persoane noi. Relaxeaza-te!

Horoscop Balanță 13 – 19 mai 2013

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului