Horoscop Horoscop Balanță 14 – 20 decembrie 2015

Stările tale sunt fluctuante în acest interval, astfel că sfera relațională are mult de suferit. Partenerul se simte vinovat de căderile tale nervoase și familia nu știe cu ce să îți intre în voie. În realitate nici tu nu știi ce te-ar mulțumi și uite așa te cufunzi într-o adâncă melancolie ce nu te părăsește nici măcar în weekend. Drept urmare a stărilor tale fluctuante și randamentul la muncă scade vertiginos.

Lucrezi activ la o schimbare profesională care să te scoată din rutină. Joi și mai ales vineri sunt posibile înscrieri la tot felul de cursuri de recalificare și entuziasmul îți umple zilele de la sfârșitul săptămânii.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 27.03.2019

O problema legata de bani ar putea fi in mintea ta astazi. Acest lucru nu inseamna neaparat ca finantele tale sunt in haos. Exista sanse sa te confrunti cu optiuni necunoscute in ceea ce priveste viitorul tau financiar, astfel incat sa nu fii in situatia potrivita de a lua o anumita decizie. Nu simti ca trebuie sa o faci astazi. Ar fi mai bine sa asteapti cateva zile pana cand esti putin mai concentrat sa te poti gandi la toate optiunile.

Horoscop de ieri

Astazi te-ai putea confrunta cu o alegere. S-ar putea sa te gandesti in ceea ce priveste relocarea pentru a avansa in cariera ta, dar ai putea fi confuz cu privire la optiunile tale. S-ar putea sa te lupti cu mai multe optiuni. Vizitele din partea membrilor familiei nu te vor ajuta probabil in acest moment. Asteapta cateva zile si apoi gandeste-te serios la ceea ce vrei sa faci.

Horoscop Balanță 14 – 20 decembrie 2015

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului