Horoscop Horoscop Balanță 14 – 20 iulie 2014

Revin în forță unele aspecte din vremuri apuse, care sub o formă sau alta te dau peste cap. Săptămâna aceasta începe într-un mod bizar pentru tine pentru că ai ocazia să te întâlneşti cu persoane din trecutul tău cu care nu ai avut tocmai o colaborare fericită. Tu vei încerca să fii diplomat pentru că nu ai avea resursele necesare unei dispute, dar persoana iubită este gata de atac în orice moment, iar impulsivitatea ei cu greu poate fi ţinută sub control.

Nici la capitolul bani nu te poți declara mulțumit de realizările de până acum și din acest motiv preferi să refuzi invitațiile la diverse evenimente. Ești conștient că îți pui în pericol viața socială, dar îți salvezi portofelul.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 25.03.2019

O mare parte din aceasta zi va fi o continuare a zilei de ieri, dar poate cu putin mai multa intensitate pentru tine. Exista o anumita tensiune in aer ce te va face sa iti schimbi brusc starea. Acest zgomot de fond poate sa nu ofere cel mai bun mediu de lucru, dar ar trebui sa poti naviga fara probleme. Regleaza-ti vorbirea si continua.

Horoscop de ieri

Lucrurile bune ar putea sa vina la tine din toate punctele de vedere astazi. Mai devreme sau mai tarziu vei fi obligat sa actionezi. Poate parea ca peretii camerei se maresc din ce in ce mai mult. Presiunea se cladeste si aerul devine stagnant. Iesi la aer. Exercitiile te vor ajuta sa eliberezi o parte din presiunea pe care o simti.

Horoscop Balanță 14 – 20 iulie 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului