Horoscop Horoscop Balanta 15.02.2021

Dupa ce in ultimele zile ti-a fost testata rabdarea, azi vine momentul adevarului care ar putea sa te faca sa izbucnesti. Te poti astepta la o zi plina de tensiuni, mai ales atunci cand va trebui sa iti exprimi cele mai profunde motivatii. O confruntare cu o persoana mai autoritara ar putea declansa un devarat scandal. Incearca sa fii calm si evita orice conflict.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 14 – 20 septembrie 2020

In timp ce entuziastul dumneavoastra este mare, rezistenta se dovedeste a fi un pic mai mica. Aveti grija pentru ca tendinta de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui sa va permiteti mai mult timp alocat odihnei si relaxarii. Bucurati-va mai mult de natura reinviata si de prieteni.

Horoscop Balanta luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

In aceasta zi seful tau te va pune sa faci unele activitati suplimentare ceea ce iti va provoca o stare de nervozitate dar ar fi indicat sa fii calm si sa te abtii de la orice comentariu. Ar fi bine sa incerci sa te relaxezi si sa nu iti versi nervii pe persoana iubita. Spre seara vei avea parte de o surpriza placuta din partea unor persoane dragi.

Horoscop Balanta 15.02.2021

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului