Horoscop Horoscop Balanta 15.04.2019

Astazi esti hotarat sa faci anumite modificari in casa. Se pare ca felul in care arata caminul tau nu iti mai este pe plac si te-ai hotarat brusc ca este timpul sa faci o schimbare. Ar fi indicat sa te consulti cu partenerul de viata pentru a fi sigur ca nu vei provoca o cearta. Cel mai bine ar fi daca ati lua deciziile impreuna.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 09 – 15 decembrie 2019

Picioarele tale o iau pe un drum diferit cu toate ca capul iti spune altceva. Pierzi energie luptandu-te cu gandurile tale si ar fi cazul sa faci pasi inapoi. Este posibil ca in aceasta saptamana sa intalnesti o persoana creativa si indrazneata care sa-ti schimbe planurile de viitor. Apar propuneri profitabile daca esti dispus sa iti asumi un risc. Vei fi mai organizat in ceea ce priveste banii si alte domenii ale vietii. Este posibil sa primesti anumite propuneri de la partenerul de viata, dar pentru aceasta saptamana, cel mai indicat ar fi sa va organizati prioritatile inainte de a va plimba sub apus de soare.

Horoscop Balanta luna decembrie 2019

In aceasta luna veti demonstra tuturor calitatile de lider. Nimic nu vă va descuraja să dați înapoi de la planul stabilit, atenție însa nu aruncați vorbe în vânt și nu faceți promisiuni dacă nu sunteți sigur că le puteți îndeplini.
Relația sentimentală trece printr-o perioadă de criză, arătați că vă pasă mai mult de partener și făceți-l să simtă că sunteți întradevar sufletul pereche.
Talente ascunse ies la lumina nu pierdeți ocazia de a le valorifica la maxim. Este posibil ca în acest fel să se deschidă calea către o noua carieră de viitor.
Sistemul imunitar este cam slăbit, odihnește-te ori de câte ori ai ocazia și ia vitamine, nu ai vrea sa răcești sau să te simți slăbit. Evitați conflictele cu colegii de la seviciu, la urma urmei nu poți fii lider în tot.

Horoscop de ieri

Oportunitatea de a derula o afacere din casa ta ar putea aparea astazi, implicand probabil un subiect metafizic. Nu va mirati daca decoleaza imediat. Prietenii sau asociatii de afaceri din trecut ar putea dori sa fie implicati. Acest lucru este demn de luat in considerare serios. Beneficiile prin eforturile altora sunt puternic indicate acum. Fii pregatit pentru un viitor minunat si incepe sa te bucuri de el acum!

Horoscop Balanta 15.04.2019

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului