Horoscop Horoscop Balanta 15.06.2018

Atentia ta poate fi atrasa de prietenii care au o situatie mai dificila in aceasta zi. Te vei stradui sa aduci un echilibru mai bun lumii, iar acest lucru este intensificat daca cei din jurul lor se lupta. De ce sa nu dai o mana de ajutor? Daca ai experienta si umanitate, ar fi bine sa le folosesti in avantajul tau. Vei avea de castigat, iar oamenii vor vedea in tine un lider si te vei simti minunat cand toti cei din jurul tau te vor asculta.

  • Dragoste
    4.0 rating
  • Bani
    3.0 rating
  • Sanatate
    2.0 rating
Horoscop săptămânal Balanță 11 februarie – 17 februarie 2019

Astrele își stau alături săptămâna asta. Începe o perioadă prielnică pentru angajamente în plan sentimental, logodna, căsătoria, mărturisirea dragostei sincere sau reînnoirea acelor legături stabile dar pe care s-a așezat puțin câte puțin praful.

La service îți aperi teritoriul cu înverșunare și o faci pentru că ești stăpân pe situație și nu vrei să lași pe alții să strice ce ai clădit tu până acum. O fi greu, dar este justificat pentru că tu ești o persoană responsabilă și ai reputația că duci la bun sfârșit tot ce ace începi.

Cu o gândire pozitivă si cu mult optimism vei reuși să îți bați destinul, așa cum l-ai cunoscut până acum. Ține de felul tău de a fi să reușești și nu ai de ce să îți faci probleme.

Horoscop Balanta luna februarie

Este cunoscut faptul că iubirea se simte la ea acasă în zodia ta. Deși consumi destul de multă energie pentru sentimentele pe care le ai, ba chiar uneori primești și răspunsuri care te animă și mai mult, nu e bine să fii grăbit. In dragoste, distanța dintre corect și eronat este destul de mică și uneori nici nu o mai putem distinge corect. Acesta este motivul pentru care nu îți recomand să te grăbești către decizii finale.

Profesional îți urmezi liniștit calea, dar acestă liniște nu e una simplă pentru că se vor produce câteva aglomerări de evenimente în juru tău care nu te vor deturna de la misiunea și activitatea ta. E specific ție să fii discret și să duci lucrurile cu bine la capăt. De acestă dată vei sta în expectativă si vei lăsa rezultatele să vorbească de la sine. Dacă preferi să lucrezi mai mult singur, se datorează credinței tale că zarva nu te lasă să fii eficient și chiar preferi să te retragi sau să cauți liniștea ăn locuri retrase pentru a termina ce ai început.

Planurile tale par să aibă un drum lung de străbătut și nu chiar simplu, dar cu toate acestea, nu te dai bătut și umpli borcanul cu motivatie la gândul că le vei împlini.

Horoscop de ieri

Puterea ta interioara si curajul sunt astazi extraordinare. Vei gasi ca oamenii vin spre tine. Accepta aceasta inundatie de energie si foloseste-o cum se cuvine. O scanteie de geniu te poate lovi candva in timpul zilei. Aceasta energie te face sa lucrezi toata noaptea la o noua inventie.

Horoscop Balanta 15.06.2018

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange