Horoscop Horoscop Balanta 15.09.2016

Asigura-te ca ai dormit destul si esti odihnit deoarece esti cam nesigur. Incearca sa nu lasi unele tulburari sa te opreasca din sarcinile pe care le ai de facut. Simti nevoia sa te retragi intr-o alta lume pentru a putea scapa de toate problemele dar ar fi mai bine sa incerci sa revii cu picioarele pe pamant. Seara poti incearca sa te relaxezi la o iesire cu prietenii.

Horoscop saptamanal Balanta 14 – 20 septembrie 2020

In timp ce entuziastul dumneavoastra este mare, rezistenta se dovedeste a fi un pic mai mica. Aveti grija pentru ca tendinta de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui sa va permiteti mai mult timp alocat odihnei si relaxarii. Bucurati-va mai mult de natura reinviata si de prieteni.

Horoscop Balanta luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Nimic nu te impiedica sa fii in centrul atentiei astazi, asa ca profita de ceea ce ti se ofera. Poti chiar sa intalnesti niste persoane influente si pline de verva care sa te ajute in cariera. Stii ca totul vine cu un pret, dar esti dispus sa platesti oricat pentru cateva minute de celebritate.

Horoscop Balanta 15.09.2016

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului