Horoscop Horoscop Balanță 15 – 21 iulie 2013

Nimeni nu te poate bănui de intenții ascunse atunci când oferi ajutorul persoanelor ce au nevoie pentru că întotdeauna ai fost o persoană sinceră. Totuși după mijlocul săptămânii te gândești și la ce ți-ar putea aduce aceste acte de caritate și chiar pui la cale un plan de recuperare a serviciilor oferite. Nu vrei bani, ci mici ajutoare cu unele activități casnice de care tu nu mai ai timp pentru că vrei ca la locul de muncă să îți impresionezi șefii.

Spre sfârșitul săptămânii pune stăpânire pe tine nostalgia, astfel că regreți o relație mai veche, retrăiești niște momente trecute ce îți aduc zâmbetul pe buze. Într-un astfel de moment de slăbiciune ești gata să reprimești o persoană din trecut în viața ta, chiar dacă la momentul respectiv lucrurile nu au mers bine.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 21.06.2019

S-ar putea sa simti ca resursele tale sunt epuizate si doresti sa arunci prosopul. Nu renunta inca. Ziua de azi nu poate fi cea mai buna zi din viata ta, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i alungi pe toti si sa devii un pustnic. Poate ca te simti mai ciudat decat de obicei, dar vei iesi din aceasta stare. S-ar putea sa fie nevoie sa fii putin mai adaptabil.

Horoscop de ieri

Te simti blocat emotional. Poate ca simti ca natura ta delicata, iubitoare nu este pe deplin apreciata. Astazi esti energic si plin de viata, dar preferi sa stai acasa si sa te relaxezi. Strategia cea mai buna este sa faci asta. De ce este atat de greu pentru unii oameni sa vada ca nimic nu face cu adevarat ceva - relaxant?

Horoscop Balanță 15 – 21 iulie 2013

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului