Horoscop Horoscop Balanță 15 – 21 iulie 2013

Nimeni nu te poate bănui de intenții ascunse atunci când oferi ajutorul persoanelor ce au nevoie pentru că întotdeauna ai fost o persoană sinceră. Totuși după mijlocul săptămânii te gândești și la ce ți-ar putea aduce aceste acte de caritate și chiar pui la cale un plan de recuperare a serviciilor oferite. Nu vrei bani, ci mici ajutoare cu unele activități casnice de care tu nu mai ai timp pentru că vrei ca la locul de muncă să îți impresionezi șefii.

Spre sfârșitul săptămânii pune stăpânire pe tine nostalgia, astfel că regreți o relație mai veche, retrăiești niște momente trecute ce îți aduc zâmbetul pe buze. Într-un astfel de moment de slăbiciune ești gata să reprimești o persoană din trecut în viața ta, chiar dacă la momentul respectiv lucrurile nu au mers bine.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 24.02.2019

Un proiect creativ complex ar putea necesita o cercetare in profunzime astazi, si ai putea petrece o mare parte a zilei online sau in biblioteca. Acesta este probabil un subiect pe care il iubesti, astfel incat nu te deranjeaza timpul pierdut. Inspiratia care iti va veni in cale ar putea dura o perioada. S-ar putea sa poti trata acest proiect ca o intreprindere de afaceri si sa ii oferi mai multa substanta.

Horoscop de ieri

Un cerc de meditatie sau alta activitate de grup dedicata activitatilor spirituale ar putea fi astazi pe primul loc in agenda ta. Este important sa participi, deoarece ai nevoie de putina pace si liniste, precum si de sprijinul celorlalti din grup. Afectiunea pe care o simtiti unii pentru ceilalti va vor ajuta sa va destindeti in aceasta seara.

Horoscop Balanță 15 – 21 iulie 2013

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului