Horoscop Horoscop Balanță 15 – 21 septembrie 2014

În mod cert nu ești la fel de limpede ca de obicei și te încearcă tot felul de sentimente contradictorii ca și cum nu faci nimic din ceea ce trebuie. În realitate este o simplă exagerare de-a ta pentru că faci lucruri deosebite atunci când cei din jur bat în retragere. Tot ce ai nevoie este un pic de încurajare pentru a-ți recăpăta încrederea în forțele proprii și mai presus de toate în binele care învinge răul în orice condiții.

În ceea ce privește dragostea, ești cât se poate de romantic și visezi la îmbrăţişări sub clar de lună, chiar dacă partenerul este destul de rece și preocupat de viața profesională. Ești sigur că poți să îi trezești latura sensibilă, de aceea pui la cale o excursie în weekend departe de lumea dezlănțuită și de grijile de zi cu zi.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 26.04.2019

In aceasta zi vei fi nevoit sa pleci intr-o calatorie de scurta durata. Se pare ca trebuie sa semnezi noi contracte ce iti pot imbunatati situatia financiara. Dupa- amiaza ar fi bine sa ai grija de felul in care te exprimi deoarece risti sa ai parte de anumite divergente cu o persoana apropiata. Fii calm si incearca sa treci cu vederea orice conflict.

Horoscop de ieri

O explozie brusca de inspiratie pentru un proiect creativ te poate impiedica sa te ocupi de anumite sarcini in aceasta dimineata. Vei avea nevoie de informatii si de materiale pe care nu le ai la domiciliu si gasirea acestora ar putea necesita cheltuieli destul de mari. Nu renunta la idee. Este posibil sa fie una buna si cu siguranta vei dori sa o urmaresti.

Horoscop Balanță 15 – 21 septembrie 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului