Horoscop Horoscop Balanta 16.03.2018

Corpul si sufletul ar putea parea in afara echilibrului de azi. O parte din tine poate dori sa paraseasca societatea si sa traiasca o viata mai spirituala, dar responsabilitatile lumesti si atasamentul fata de stilul tau de viata curent ar putea sa te te faca sa te razgandesti. Aceste lucruri nu se intampla peste noapte. Trebuie sa-i lasi pe ceilalti sa se dezvolte in felul lor atunci cand vor. In momentul de fata ar fi bine sa gasesti un echilibru intre spiritual si material.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 17 -23 februarie 2020

Săptămâna aceasta ai șansa să pui puțină ordine in relația ta și poate chiar să o refaci așa cum ți-ai dorit întodeuna. Cu toate acestea, este știut faptul că îți place să pui niște limite și amendamente destul de greu de acceptat și consecințele par să fie pozitive. Cine te cunoaște va înțelege ce iți dorești cu adevărat.
Tot mai multe persoane se bazează pe prezența ta, deci dacă vei alege să ieși cu prietenii, rudele sau chiar vecinii, te vei simti refăcut, plin de energie și gata de noi proiecte. Și să știi că ai pe ce te baza, pentru că săptamana care începe se pare ca îți pregătește multe ocazii de acest gen.

Horoscop Balanta luna februarie 2020

Februarie 2020 se va dovedi a fi o luna promitatoare pentru ca iti va aduce fericire si prosperitate in viata ta. Vei aparea ca o persoana increzatoare, care iubeste sa-si asume provocarile cu o mentalitate pozitiva. Drept urmare, capacitatile tale de luare a deciziilor se vor imbunatati si vei castiga un nume si o reputatie buna in organizatie. S-ar putea sa intalnesti cativa spini pe calea carierei, dar, in acelasi timp, vei avea vitalitatea si puterea vointei pentru a zdrobi aceste obstacole si a merge mai departe cu vigoare si pasiune. Fa un pact pentru a pastra un control asupra buzunarului. Cel mai probabil vei crea o fascinatie de neimaginat fata de spiritualism si, astfel, vei participa la activitati religioase si vei planifica sa participi la un pelerinaj in aceasta luna.

Horoscop de ieri

In mod normal esti o persoana foarte intuitiva, dar astazi poti experimenta o anumita clarviziune. Te-ai putea simti in mod special atasat de ceva, iar visele tale sunt probabil sa fie puternice si vii. Foloseste mesajele pe care le primesti pentru a inspira activitati creative. Incearca-ti mana la pictura, muzica sau poezie. S-ar putea sa nu fii doar uimit de rezultate, dar sa inveti si mai mult din munca in sine.

Horoscop Balanta 16.03.2018

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului