Horoscop Horoscop Balanta 16.07.2019

Ai putea fi astazi intr-o reala emotie reala din cauza succesului tau si a altor membri ai familiei. Mintea ta poate fi in plina expansiune cu idei creative, dintre care unele pot sa nu fie posibile. Cu toate acestea, ar trebui sa iti permiti cateva zboruri de fantezie. Maine picioarele tale se vor intoarce la sol si vei vedea lucrurile intr-o lumina mai practica.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 20 – 26 ianuarie 2020

Este o saptamana minunata pentru decizii importante si actiuni decisive. Aproape orice actiune pe care o incepi acum se va dovedi de succes. Cu luna plina in sectorul tau de activitati se remarca o dorinta imensa de a merge la cumpararturi doar pentru a-ti putea stapani emotiile. Poti lua in calcul si sa mergi la un masaj sau sa faci o plimbare mai lunga.

Horoscop Balanta luna ianuarie 2020

Luna aceasta iti rezeva noi provocari reusind sa stabilesti noi obiective si sa-ti atingi scopurile. Relatiile cu superiorii si cu cei mai in varsta vor fi excelente reusind sa-ti prezinti ideile si sa rezolvi probleme importante, ridicandu-te la un alt nivel profesional. Ai toate sansele sa rastorni muntii si apoi sa sarbatoresti victoria. Oamenii din jurul tau sunt mai cooperanti si iti vor oferi ajutor ori de cate ori ai nevoie. Vei fi mai otimist si vei reusi sa privesti lucrurile intr-o perspectiva mai larga, rezolvand aproape toate problemele pe care le aveai. In ceea ce priveste dragostea stii exact ceea ce iti doresti si daca esti deja intr-o relatie vei rezolva eventualele conflicte pe care le aveai gasind stabilitate in partener.

Horoscop de ieri

In ultimele saptamani, este posibil sa fi facut progrese bune in invatarea exprimarii emotiilor. Mare lucru este ca probabil nici nu ai observat! Dar daca nu esti atent, este posibil ca in ziua de azi sa existe o persoana din anturajul tau care ar putea incerca sa distruga toate progresele pe care le-ai facut. Nu confunda controlul emotiilor tale cu reprimarea lor. Depinde de tine sa protejezi toate progresele pe care le-ai facut.

Horoscop Balanta 16.07.2019

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului