Horoscop Horoscop Balanta 16.08.2018

In ultimul timp situatia profesionala parea sa mearga pe fagasul normal, dar astazi apar tot felul de piedici in calea ta. Acestea sunt menite sa iti puna la incercare forta psihica si increderea in propriile abilitati. Ar fi bine sa fii pregatit sa iti aperi pozitia si nu te lasa intimidat de atitudinea unor persoane care iti spun lucruri urate.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    1.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 05 – 11 august 2019

O organizare buna va fi crucială pentru succesul dumneavostra din aceasta saptamana, deoarece multe surprize vor veni în calea dumneavostra.
Personalitatea dumneavoastra creativa si dinamica va straluci in aceasta saptamana.Jupiter va va asigura sprijinul necesar pentru a lua niste decizii curajose spre sfarsitul saptamanii. Lucrurile sunt pe cale sa se schimbe pentru voi.
Venus și Marte vă vor încuraja să vă eliberați și să vă distrați! Veti avea pate de momente frumoase alaturi de prieteni si de familie. Dacă vă aflați într-o relație, Neptun vă va da sansa de a verifica dacă sunteți pe aceeași pagină.
Weekend-ul va fi bogat în conversații profunde.

Horoscop Balanta luna august 2019

E momentul cel mai intens de deschidere către ceilalți, o lună plină de relaționare și noi prietenii pentru tine. De la acesti noi prieteni e vei încărca cu ambiții și obiective importante pentru viitor, desi este de recomandat să nu abandonezi idealurile pe care ți le-ai trasat până acum.
Vei dobândi multe noi cunoștințe și chiar experiențe de urmat ba chiar vei descoperi că sunt și multe noi căi de încercat pentru ați atinge succesul.
Nu te lăsa dus prea mult de aspirațiile afective, cele legate de relații care nu se pot estima în timp, e posibil să te afli pe un tărâm riscant, dar cu ceva curaj și sinceritate o să ai capacitatea de a discerne correct până unde te poți implica și cum să gestionezi detaliile pe care nu le cunoști.
În cea de-a doua parte a lunii ar fi bine să te gândești puțin și la câteva zile de odihnă, ai nevoie să te reîncarci entru perioadele care urmează, să faci un plin cu resurse interioare pe care le poți dobândi în liniște și meditatie, cât mai de preferat în natură.
Din interior pornesc toate, și pentru tine este esential să ai acestă resursă gata oricând pentru noi provocări. Nu te teme de necunoscut și nu te bloca în fața noului, ai capacitatea de a aborda corect orice prococare care ăți iese în cale, mai ales acum când ești mult mai increzător.

Horoscop de ieri

Cand planetele tale se vor ciocni, vei avea mai multa energie decat de obicei. Ar fi bine sa inveti sa iti cheltuiesti banii cu cap, deoarece nimic nu ii va dubla si risti sa iti risipesti toate economiile. Poate ar fi timpul sa incerci ceva nou in aceasta zi. Aminteste-ti ceea ce ii place partenerului de dragoste si apuca-te sa ii gatesti masa preferata.

Horoscop Balanta 16.08.2018

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului