Horoscop Horoscop Balanță 16 – 22 februarie 2015

Îndoielile și șovăielile trebuie date uitării cât mai rapid. Vrei să îți regăsești toată siguranța care te făcea invincibil în orice situație, dar nu reușești deocamdată. Ai impresia că nu ești suficient de bun, că nu poți face mai mult, că oricine din preajma ta ar fi bun la ceea ce faci tu dacă s-ar strădui, când în realitate ești mult deasupra colegilor de la muncă pe care îi consideri pregătiți.

Soiul asta de neputință îți afectează și viața socială pentru că ești mult mai ursuz în preajma celor din jur. Nu mai comunici cu ușurință și nu mai ai o vorbă bună pentru oricine, așa cum aveai de obicei.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 21.04.2019

Daca participi la o intrunire in seara asta, fa ceva frivol pentru restul zilei. In caz contrar, pana diseara, vei suferi deja de supraincarcare intelectuala si vei absorbi foarte putin din ceea ce vei auzi. Pastreaza-ti dorinta pentru cunostinte pana cand ajungi acolo. Astfel vei invata rapid si vei pastra multe informatii.

Horoscop de ieri

Iesi in seara asta cu prieteni care iti promit anumite informatii? S-ar putea sa fii tentat sa manaci si sa bei prea mult si sa cheltuiesti la fel de mult. De obicei ai un stomac destul de puternic, dar astazi nu este ziua potrivita in care sa te dai in spectacol. Iesi putin, dar apoi invita-ti prietenii in casa pentru o cafea. In acest fel, vei avea parte de starea pe care ti-o doreai cand te vei trezi maine!

Horoscop Balanță 16 – 22 februarie 2015

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului