Horoscop Horoscop Balanta 17.09.2016

Astazi ar fi indicat sa eviti discutiile contradictoriu deoarece exista riscul sa provoci o adevarata cearta. Dupa-amiaza vei avea de rezolvat o multime de probleme ce iti vor da o stare de nervozitate. Incearca totusi sa iti pastrezi calmul.

Horoscop saptamanal Balanta 27 Mai – 2 Iunie 2019

Se pare ca acum reusesti sa-ti vezi obiectivele indeplinite . Apar solutii incredibil de rapide care te fac sa te simti increzator. Încearca sa rămâi totuși precaut si sa asculti indeaproape toate lucrurile care-ti sunt spuse. Te deplasezi pas cu pas si nu te lasi insetat de emotiile celorlalti, deoarece nu ar trebui sa fii manipulat in nici o hotarare atata timp cat acestea sunt in acord cu propria ta inima si lumea ta emotionala personala.
Unele relații merita tot efortul din partea ta in aceste zile. Altii pur si simplu nu merita timpul tau si nici o abordare agresiva nu ar trebui sa te impinga peste limitele tale.

Horoscop Balanță luna aprilie

              Ai o perioadă bună pentru tot ce înseamnă calitatea a relațiilor cu ceilalți, cu toate că, cele mai privilegiate relații vor fi cele de lungă distanță. Poate fi vorba de legaturile de afaceri sau de conexiunile pe care le faci pe diferite proiecte cu parteneri externi.

              Se pare că vei avea parte de niște descoperiri surprinzătoare, poate chiar de nivel de revelație care te vor face să te intrebi dacă ceea ce știai până acum mai este de vreo valoare. Răspunsul la cum să abordezi o astfel de realitate e simplu – o stare de creativitate și o atenție sporiță te pot scoate la lumină. Nu uita nici un moment ce te definește și care este cel mai împortant țel al tău, și nu vei fi atras spre fantezii sau iluzii nerealiste.

Oricât de iminet ar parea un lucru, sau oricât de urgentă ar fi cerere pe care să o rezolvi, nu trebuie să sacrifici totul pentru asta. Ai mai întâi grijă de tine și abia apoi dă curs solicitărilor, indiferent din ce direcție apar. Așa vei învăța să faci alegerile potrivite și echilibrate care te definesc și care te vor ajuta să duci greul mai departe.

Chiar dacă viața aduce multe schimbări și ai de înfruntat situații noi nemaiîntâlnite, o vei face cum poți mai bine, controlându-ți strările emotive și bazându-te pe pacea ta interioară.

Horoscop de ieri

Astazi nu vei avea o starea prea buna, ceea ce ii va face pe ceilalti sa te inteleaga gresit. Ar fi bine sa iti iei o zi libera si sa o petreci in pat, citind o carte bna, ascultand melodia favorita sau savurand un pahar de vin. Poti chema un prieten sa iti tina companie, astfel incat vei avea si un umar pe care sa plangi atunci cand simti nevoia. Nu te ingrijora de starea ta, maine te vei simti mai bine.

Horoscop Balanta 17.09.2016

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului