Horoscop Horoscop Balanță 17 – 23 februarie 2014

Ai o dispoziție de zile mari în acest interval, calmul și toleranța pe care le afișezi în fața celor din jur, îți aduc multe avantaje. Toți te privesc ca pe un exemplu bun de luat în serios, ba chiar ca pe un posibil confident pe termen lung. Miercuri și joi îți place să asculți poveștile celor din jur, mai ales dacă sunt strecurate și detalii picante de viața amoroasă.

La muncă, nimic nu îți poate tulbura starea de beatitudine în care te afli. Privești cu detașare orice problemă și reușești să găsești soluții, exact atunci când alții nu se așteaptă să rezolvi problemele delicate.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 24.02.2019

Un proiect creativ complex ar putea necesita o cercetare in profunzime astazi, si ai putea petrece o mare parte a zilei online sau in biblioteca. Acesta este probabil un subiect pe care il iubesti, astfel incat nu te deranjeaza timpul pierdut. Inspiratia care iti va veni in cale ar putea dura o perioada. S-ar putea sa poti trata acest proiect ca o intreprindere de afaceri si sa ii oferi mai multa substanta.

Horoscop de ieri

Un cerc de meditatie sau alta activitate de grup dedicata activitatilor spirituale ar putea fi astazi pe primul loc in agenda ta. Este important sa participi, deoarece ai nevoie de putina pace si liniste, precum si de sprijinul celorlalti din grup. Afectiunea pe care o simtiti unii pentru ceilalti va vor ajuta sa va destindeti in aceasta seara.

Horoscop Balanță 17 – 23 februarie 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului