Horoscop Horoscop Balanță 17 – 23 februarie 2014

Ai o dispoziție de zile mari în acest interval, calmul și toleranța pe care le afișezi în fața celor din jur, îți aduc multe avantaje. Toți te privesc ca pe un exemplu bun de luat în serios, ba chiar ca pe un posibil confident pe termen lung. Miercuri și joi îți place să asculți poveștile celor din jur, mai ales dacă sunt strecurate și detalii picante de viața amoroasă.

La muncă, nimic nu îți poate tulbura starea de beatitudine în care te afli. Privești cu detașare orice problemă și reușești să găsești soluții, exact atunci când alții nu se așteaptă să rezolvi problemele delicate.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 25.06.2019

Nu incerca sa fortezi nici un raspuns de la oameni. Mananca un mic dejun sanatos si stai departe de cofeina. Relationeaza cu oamenii la nivel intelectual sau filosofic si discuta despre semnificatia vietii. Daca esti in cautarea simpatiei, va trebui sa astepti cateva zile. Oamenii nu sunt in starea de spirit necesara. Uneori vor doar sa ramana singuri.

Horoscop de ieri

Nu te supara daca oamenii nu te iau in serios asa cum ti-ai dori azi. Este in natura zilei sa pastrezi lucrurile luminoase si inaltatoare. Iesi din intensitatea ultimelor zile si razi cu voce tare. Nu pune accent pe lucrurile pe care nu le intelegi. Mergi cu fluxul si continua sa zambesti. Nimic nu iti poate merge prost, atata timp cat te alaturi bucuriei zilei.

Horoscop Balanță 17 – 23 februarie 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului