Horoscop Horoscop Balanță 17 – 23 iunie 2013

Este un moment destul de important pentru tine în care părerea celor din jur contează. Vrei să fii apreciat și iubit, cauți compania oamenilor veseli și optimiști și lași deoparte pesimismul de care ai dat dovadă în ultima vreme. După mijlocul săptămânii te implici direct într-o serie de activități ce țin de artă și ai o bună ocazie de a te face remarcat în fața unor persoane importante pentru această sferă.

Marile momente de panică vor fi pe plan profesional pentru că lupți contra timpului pentru a duce la capăt o activitate pe care ai tot amânat-o. Nu ai timp de pierdut cu nimicuri și le dai de înțeles colegilor că vrei să faci lucrurile ca la carte, fără să te bazezi pe ajutorul nimănui. Este de fapt un fel de pariu pe care l-ai pus cu tine și te străduiești să duci la bun sfârșit totul de unul singur.

Din aceiasi zodie

Horoscop Varsator 20.02.2019

O sarcina, poate de serviciu sau de unul singur, s-ar putea dovedi mai grava decat te-ai asteptat. Lucrezi prea mult si s-ar putea sa te simti obosit si deprimat. Cat de important este sa obtii acest lucru chiar acum? Daca nu este vital, fa ceea ce ai de facut, fara a iti compromite bunastarea. Maine poti termina restul. Lumea nu se va termina daca lasi anumite sarcini pentru o alta zi.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa reflecti asupra succeselor recente in afaceri si bani si sa simti brusc un sentiment puternic de intuneric, intrebandu-te daca va continua. Nu intra in panica. Nu este o viziune a viitorului. E doar un sentiment temporar. Implica-te in anumite proiecte. Meditatia ar putea ajuta, de asemenea si vei vedea ca optimismul si entuziasmul tau incep sa isi revina.

Horoscop Balanță 17 – 23 iunie 2013

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange