Horoscop Horoscop Balanță 17 – 23 iunie 2013

Este un moment destul de important pentru tine în care părerea celor din jur contează. Vrei să fii apreciat și iubit, cauți compania oamenilor veseli și optimiști și lași deoparte pesimismul de care ai dat dovadă în ultima vreme. După mijlocul săptămânii te implici direct într-o serie de activități ce țin de artă și ai o bună ocazie de a te face remarcat în fața unor persoane importante pentru această sferă.

Marile momente de panică vor fi pe plan profesional pentru că lupți contra timpului pentru a duce la capăt o activitate pe care ai tot amânat-o. Nu ai timp de pierdut cu nimicuri și le dai de înțeles colegilor că vrei să faci lucrurile ca la carte, fără să te bazezi pe ajutorul nimănui. Este de fapt un fel de pariu pe care l-ai pus cu tine și te străduiești să duci la bun sfârșit totul de unul singur.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 28.06.2019

Intuitia este mai sigura decat mintea ta. Aceasta este o zi minunata in care trebuie sa te bucuri de o stare buna si de un memorie clara. Emotiile tale sunt destul de mari, deci ar fi bine sa profiti de aceasta energie si sa o impartasesti cu ceilalti. Spiritul tau generos, de cultivare este in crestere. Daca ai primi cate un banut pentru fiecare sfat pe care il dai astazi, ai fi milionar.

Horoscop de ieri

Astazi este o zi excelenta pentru tine. Vei descoperi mai multe oportunitati ce iti pot imbunatati starea financiara. Ai face bine sa lucrezi si cu ceilalti, regandindu-te la natura ta sensibila si inclinandu-te la energia grupului. Optimismul si stabilitatea sunt exact ceea ce este necesar pentru a da ordine mintii fluctuante si indecise cu care lucrezi.

Horoscop Balanță 17 – 23 iunie 2013

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului