Horoscop Horoscop Balanta 17 – 23 martie 2014

Un amalgam de snetimnete și emoții te năvălesc în acest interval, astfel că ești destul de aerian. Te preocupă unele apsecte trecute la care nu ai găsit soluții și la fel de mult te interesează modul în care ai putea soluționa o situație familială neplăcută. Conflictele din sânul familiei, te-au lăsat fără vlagă, ba chiar cu un gust amar pentru că cei dragi nu par a observa cât rău fac certurile interminabile.

Cum ești preocupat mai ales de ceea ce se petrece în familie, nu este de mirare că scapi din vedere oportunitatea legării unui parteneriat cu o persoană extreme de importantă. Ar fi bines ă ții ochii larg deschiși, ba chiar să separi problemle persoanle de carieră, dacă nu vrei să eșeuzi profesional.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 17.06.2019

Scopul tau pentru astazi este sa-ti incanti partenerul. Nu exista nici un motiv sa nu incerci. Intr-adevar, este o zi excelenta pentru iubire. Dar nu exagera cu unele sufletele seducatoare. Din moment ce aspectele zilei tind sa iti distorsioneze perceptia lucrurilor, poti fi inselat de ceea ce vezi in oglinda. Fii atent cu ce faci si cum o faci!

Horoscop de ieri

Exista posibilitatea sa ai anumite probleme legate de comunicare. Este ca si cum ceva iti distorsioneaza perceptia. Nu fi surprins daca vine cineva la tine in aceasta seara, si incearca sa nu te comporti ca si cum ai uitat totul si ai calatorit in cealalta parte a lumii. Maine vei vedea totul mai clar. Fara indoiala, exista unele aventuri si pentru tine!

Horoscop Balanta 17 – 23 martie 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului