Horoscop Horoscop Balanta 17 – 23 martie 2014

Un amalgam de snetimnete și emoții te năvălesc în acest interval, astfel că ești destul de aerian. Te preocupă unele apsecte trecute la care nu ai găsit soluții și la fel de mult te interesează modul în care ai putea soluționa o situație familială neplăcută. Conflictele din sânul familiei, te-au lăsat fără vlagă, ba chiar cu un gust amar pentru că cei dragi nu par a observa cât rău fac certurile interminabile.

Cum ești preocupat mai ales de ceea ce se petrece în familie, nu este de mirare că scapi din vedere oportunitatea legării unui parteneriat cu o persoană extreme de importantă. Ar fi bines ă ții ochii larg deschiși, ba chiar să separi problemle persoanle de carieră, dacă nu vrei să eșeuzi profesional.

Din aceiasi zodie

Horoscop Varsator 20.02.2019

O sarcina, poate de serviciu sau de unul singur, s-ar putea dovedi mai grava decat te-ai asteptat. Lucrezi prea mult si s-ar putea sa te simti obosit si deprimat. Cat de important este sa obtii acest lucru chiar acum? Daca nu este vital, fa ceea ce ai de facut, fara a iti compromite bunastarea. Maine poti termina restul. Lumea nu se va termina daca lasi anumite sarcini pentru o alta zi.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa reflecti asupra succeselor recente in afaceri si bani si sa simti brusc un sentiment puternic de intuneric, intrebandu-te daca va continua. Nu intra in panica. Nu este o viziune a viitorului. E doar un sentiment temporar. Implica-te in anumite proiecte. Meditatia ar putea ajuta, de asemenea si vei vedea ca optimismul si entuziasmul tau incep sa isi revina.

Horoscop Balanta 17 – 23 martie 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange