Horoscop Horoscop Balanta 18.01.2020

Blocajele si obstacolele la care ai ajuns in ceea ce priveste proiectele tale te-ar putea determina sa te intrebi daca ai nevoie de mai mult timp pentru a le face sau sa nu le mai faci deloc. Acest lucru este in regula, dar nu te prinde sa te indoiesti de abilitatile tale. Fa un pas inapoi, fii obiectiv si lucreaza la cele mai practice si eficiente modalitati de a trece peste obstacole si de a obtine rezultatele dorite. Nu lasa nesiguranta sa te impiedice sa obtii ceea ce iti doresti.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 01 iunie – 07 iunie 2020

Este o săptămână de-a dreptul fructuoasă din punct de vedere financiar. Niște proiecte mai vechi prind viață și te bucuri de reușită mai ales pentru că știi că în imediata perioadă nu vei mai fi nevoit să lucrezi din postura de angajat. Îți place ideea să conduci și deja faci un plan cât se poate de clar despre ceea ce vrei să fai, de cât timp ai nevoie și de ce fel de oameni vrei să te înconjori.
După mijlocul săptămânii ai parte de niște momente tensionate în cuplu sau în familie dacă ești căsătorit. Ies la iveală niște nemulțumiri mai vechi ale persoanei iubite și te cam iau pe nepregătite. În loc să te implici într-o ceartă și mai mare, mai bine ai analiza situația per ansamblu pentru că făcut mici greșeli relaționale.

Horoscop Balanta luna iulie 2020

În această lună nativii din zodia Balanței nu vor duce lipsa treburilor casnice,ocupându-le complet timpul liber.
O personă apropiată se simte singură , trebuie să îti dedici timpul ei și să îi acorzi mai multă atenție.
Relația tensionată dintre voi se va liniști în cele din urma. Dupa prima săptămână a lunii ar fi indicat să încetinești ritmul domeniului de activitate, relaxați-vă și bucurați-vă de liniste. La sfârșitul lunii va fi o atmosferă tensionată între colegi.
O anumită personă va răspândi zvonuri despre tine. Încearcați să stăpânești situația , cu toate acestea înainte de a lua orice masură consultați-vă cu o persoana de încredere.

Horoscop de ieri

Inceteaza sa incerci sa simti emotiile tuturor. A fi empatic cu nevoile altora este caritabil, dar trebuie sa te confrunti cu muzica si sa te uiti la tine. Fa o distinctie clara intre nevoile tale si cele ale altora. Exprima-ti sentimentele celor din jur si cere ajutor daca ai nevoie. Probabil ca anumite persoane habar nu au ce simti. Fii sincer.

Horoscop Balanta 18.01.2020

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului